S23 alınır mı?

@Seybır, ikinci el teknolojik cihaz alacaksanız da güvenilir yerden almanız gerek.

Ben telefon büyük olsun istiyorum küçük değil premium hissettirsin şarjı gitsin uygulama animasyonları hızlı olsun yeter.

S22 ultralara baktım fakat pil sıkıntısı varmış.

S24 FE alabilirsin. Premium hissetirmede S23 kadar iyi değil ama işlemci(performans),güncellik ve pilde daha iyi.

Kendim kullanıyorum kamerası olsun hızı olsun falan çok güzel telefon, zarif ve şık. Tek sorunu batarya diyebilirim. İlk 3 hafta su gibi gidiyor. Yavaş yavaş oturuyor sonra. Dışarı çıkarken yanında kesinlikle powerbank bulundurman lazım. Samsung'un 10.000 MAh'lık powerbankını kullanıyorum ben. Yoksa gün sonu ya şarjı bitmiş oluyor ya da 5-10 civarına düşmüş oluyor.
Yavaş yavaş oturuyorsa neden powerbank'e ihtiyaç duyuyorsunuz? Birde ne zamandır kullanıyorsunuz ve gün içinde ne amaçla kullanıyorsunuz oyun vs. mi günlük kullanım mı? S23 düşünüyorum ben de fakat yanımda trafo taşıyacaksam o telefonun adı neden telefon acaba. Bu Samsung'un elle tutulur modeli yok sanırım bi modelinde batarya iyi işlemci çöp, diğer modelinde batarya kötü işlemci güzel. Her modelde mutlaka bir eksik var. Bir türlü karar veremiyorum. Tuşlu telefonlarda kalsaydık keşke.

@tnazmi 6.1 ebatındaki amiral gemisi cihazlarım bataryaları genel olarak öyle, bu Apple'da da aynı şekilde. Bataryası kötü değil ama yoğun kullanırsan yetmez. O yüzden batarya için Plus, Ultra, Pro Max modelleri falan var. Telefon boyut olarak küçülünce haliyle bataryada küçülüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı