S23 alınır mı?

@tnazmi 6.1 ebatındaki amiral gemisi cihazlarım bataryaları genel olarak öyle, bu Apple'da da aynı şekilde. Bataryası kötü değil ama yoğun kullanırsan yetmez. O yüzden batarya için Plus, Ultra, Pro Max modelleri falan var. Telefon boyut olarak küçülünce haliyle bataryada küçülüyor.
Günlük kullanımda 4-5 yıl gitsin istiyorum aslında. Oyun falan oynamam.

S23 128 gb kullanıyorum alınabilir çok iyi telefon fiyat olarak bence en iyisi ama oyun için alınmaz ekranı 6.1" galiba buda oyun için küçük yani PUBG için. Ek olarak depolamayı 256 almanızı öneririm 512 varsa oda olur çünkü 128 gb depolama alanından 100 gb'ın üstüne çıkınca yavaşladığını hissettim ama çok kötü bir yavaşlama değil bu. Eğer 128 almaya gücün yetiyorsa 1 yıllık Google Drive alabilirsin 100 GB depolama sunuyor fiyatı 70 lira mı neydi, ona videoları fotoğrafları koydum 40 gb orda.

@WolreaG Depolama alanı çok dolarsa yavaşlama olur normal bu, depolama birimi zorlanır çünkü. 128 GB modellerinde UFS 3.1 var S23 modellerinde, 256 GB modelleri UFS 4.0 ile geliyor. Hem alan kazanıyorsan, hem daha hızlı, daha da geç yavaşlıyor.

@WolreaG Depolama alanı çok dolanırsa yavaşlama olur normal bu, depolama birimi zorlanır çünkü. 128 GB modellerinde UFS 3.1 var S23 modellerinde, 256 GB modelleri UFS 4.0 ile geliyor. Hem alan kazanıyorsan, hem daha hızlı, daha da geç yavaşlıyor.
Evet ben indirimler ile normal fiyattan 3 bin lira ucuza geldiği için 128 olanını almıştım keşke 2 ay bekleseydim de para biriktirip 256 alsaydım diyorum.

Evet ben indirimler ile normal fiyattan 3 bin lira ucuza geldiği için 128 olanını almıştım keşke 2 ay bekleseydim de para biriktirip 256 alsaydım diyorum.
Sizin batarya konusundaki deneyimleriniz nasıl?

O kadar süre gider S23. S23 yerine S24 FE alman daha mantıklı.
Teşekkürler. İşlemciden dolayı S24 tercih etmek istemiyorum.

Sizin batarya konusundaki deneyimleriniz nasıl?
120Hz kullanırsan günü kurtarmaz ama 60Hz kullanırsan akşam 30-40 şarj kalmış oluyor. Yani benim için şarj önemli dersen 60, daha akıcı olsun akşam 19.00-20.00'da ben 20dk şarj eder akşama kadar idari ederim dersen 120 senin için iyi bir seçenek olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı