S23 alınır mı?

hAlit_efE

Centipat
Daha fazla  
S23'ün fiyatları 36 bandına yaklaşmış. Küçük ekranlı telefon sevdiğim için S serisinden almayı düşünüyorum. S24'le arasında 4-5k fark var. Açıkçası Exynos işlemciye de pek güvenmiyorum. Sizce alınır mı?

128 almayın onun üstünü alın. Kullanıyorum 6 aydır ve cihaz gerçekten güzel ama 128 olmasi zorluyor biraz.

S23'ün fiyatları 36 bandına yaklaşmış. Küçük ekranlı telefon sevdiğim için S serisinden almayı düşünüyorum. S24'le arasında 4-5k fark var. Açıkçası Exynos işlemciye de pek güvenmiyorum. Sizce alınır mı?
Exynosa guvenmeme sebebiniz ne hocam? Exynos 2400 gayet basarili bir amiral gemisi islemci. Testlerde bunu kanıtlıyor.

S23 vs S24 Fe karşılaştırmasına bakmanızı öneririm. S24Fe'nin fiyatı hem ucuz hem de bataryası daha uzun gider. Sadece biraz kameradan fedakarlık etmek lazım. Yinede sizin tercihiniz.

Şu an o fiyatlar mantıksız S23 için. S24 daha yeni, daha çok güncelleme alacak ve işlemcisi daha verimli.
Ben buna katılmıyorum hocam, S24 daha yeni evet daha çok güncelleme alacak evet ama çoğu konuda S23 daha iyi, yani kandırmaca yapıyorlar S23 4 yıl S24 7 yıl güncelleme alacak diye. Bir cihaz 4 yıl güncelleme alsa nolur 7 yıl alsa ne olur? 4 yıl çok kafi bence, bu telefonları alan birisi zaten amiral gemisinin tadını alacağı için 2-3 yılda bir telefon değiştirir hiç olmadı 5 yılda bir değiştirir. Bence bu 7 yıl işi sadece kandırmak için. S23, S24'ten çoğu konuda daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı