S23 gece boyunca şarjı %14 düşmüş

MrMancini

Hectopat
Katılım
22 Mayıs 2020
Mesajlar
1.189
Makaleler
1
Çözümler
2
Yer
Gelsenkirchen
Gece %73teydi ekranı kapattığımda. Sabah %59 ile uyandım. Arka planda konum açıktı ve alarm kurmuştum. Onun haricinde Bluetooth, Wi-Fi, hücresel falan hepsi kapalıydı.

Evdeyken %3 falan gidiyordu. Şu anda KYK yurdunda kalıyorum ve bulunduğum konumda ne internet ne de hat düzgün çekiyor. Nedeni bundan kaynaklı olabilir mi?

S23'ün modemi iyi değil diyorlar. Ondan kaynaklı olabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uçak modunda değilse baz istasyonlarına bağlanmaya devam eder ama son güncelleme pilin içinden geçti. Benim de biraz sıkıntılarım var.
 
Bugün uçak moduna alacağım gece. Bir de öyle deneyeceğim.

Konum değişiklikliğinden sonra bende de aşırı şarj yemeye başlamıştı ve şebeke genel olarak az çekiyordu. Değişime verdim yeni cihaz aldım.

Yeni gelen S23 geceden sabaha uçak modunda %2, mobil veri kapalıyken %3, mobil veri açıkken %6-7 arası şarj yiyor. Eski cihazla yeni cihaz arasındaki değerlerde hiçbir fark olmadı. Bu durum cihazın modeminin iyi olmadığına yorumladım.
 
Son düzenleme:
Konum değişiklikliğinden sonra bende de aşırı şarj yemeye başlamıştı. Değişime verdim yeni cihaz aldım.

Yeni gelen S23 geceden sabaha uçak modunda %2, mobil veri kapalıyken %3, mobil veri açıkken %6-7 arası şarj yiyor. Evet modemle alakalı ve bundan dolayı pili çok kullanma sorunu var S23'lerde.
Konum değişikliği derken?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı