S23 mü iPhone 13 mü?

Ben sürekli Android kullandım hayatım boyunca son telefonum POCO X3 ekranı bozuldu yaptırmadım kardeşimin eski telefonu olan iPhone 7 kullanıyorum

Ben bu saatten sonra Android kullanmam. POCO güzel cihaz hızlı kamerası çok iyi değil zaten işim yok öyle kamerayla ama sürekli bir sorun çıkartıyordu telefon

iPhone geçtim daha da Android'e bulaşmam özelliği kamerası falan ne olursa olsun

IPhone'a da alıştım şimdi bakınıyorum 14 mü 15 mi Pro mu Pro Max mi diye yakında açarım konu :D
Zaten iphone kullananlar genelde androide geçmiyor bir daha 😀 Benim tanıdıklarım da var böyle birebir. Ben android severim ama apple sorunsuzluğu hiçbir telefonda yok cidden.

Bu bilginin kaynağı nedir acaba? İnsanları yanlış bilgilendirmeyin, amiral gemisi cihazlarda böyle bir durum yok.
Amiral gemisi cihaz alıp 5 yıl kullandın mı hiç?

S23 FE sipariş vermiştim geç kaldım iptal edilemiyor gelince iade edicem. Poco X6 pro sipariş vermiştim iptal ettim onu. İphone 13 alacağım şimdi. Beyaz mı siyah mı mavi mi alsam diye düşünüyorum. Bir kez iphone kullandım ve takılmadan çalışması çok hoşuma gitmişti. İphone kısıtlılığını sevmiyorum ama hiç takılmamasından dolayı bir de değişiklik olsun diye iphone alacağım. Ama yine de S23 kafamda hep var olacak. Çok güzel telefon.

Zaten iphone kullananlar genelde androide geçmiyor bir daha 😀 Benim tanıdıklarım da var böyle birebir. Ben android severim ama apple sorunsuzluğu hiçbir telefonda yok cidden.

Kullanmadım lakin kullanan arkadaşların yorumları var üstte de olduğu gibi. Kalitesiz Android kullanırsanız tabii soğursunuz.

Bana sorulan bir soru değil ama cevaplamak isterim. Genel olarak Android kullanan cihazlar için böyle bir düşünce var ve bu çok normal ama bunu Note ve S serisi için söylemek doğru olmaz. Geçen aylarda tanıtılan S24 modeli 7 güncelleme alacak ve bu Apple'ın verdiği güncellemeden daha fazla. Aslında değil 7 güncelleme, 4-5 güncelleme bile gayet yeterli çünkü Android işletim sistemi, iOS işletim sisteminden uygulama desteği sayesinde daha güncel kalıyor. Bahsettiğiniz düşünceyi daha önce kullandığınız giriş-orta segment bir Android cihazı yüzünden söylüyorsanız bu çok normal.

Sistem yavaşlaması güncel telefonlarda pek mümkün değil bilgisayarlara denk işlemci ile üretiliyorlar bu yüzden telefon ömrünü metal yorgunluğu ve pil belirler artık.

S23 kullanıcısıyım. Geçen gün arkadaşın iphonu geçti elime kurcaladım. Yağ gibi akıyor bu ne dedim. iPhone 11'miş.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı