S23 Plus mı S24 Plus mı?

7 yıl sonraki uygulamalarda optimize bir şekilde çalışacağını düşünüyor musun demek istedim. Kanıt istemişsin buyur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Atabilecegin video 1 tane var demistim evet tahmin ettigim videoyu attin. Rakiplerine gore geri diye ekledim diye hatirliyorum? Abarttiginiz kadar rezalet degil. Snapdragon ile gelecekti 50K civarina cikacakti sonra da baslayacaktiniz pahali cart curt. Exynos 2400 kotu degil. Inan inanma pek de ilgilendirmez beni. Simdiye kadar asiri isinmayi 1 kere yasatti onda da asiri zorladim. S10 icindeki Exynos ya da S9 icindeki Exynos niye hala calisiyor uygulamalarla? Kanitlasana S8 falan nasil olmus bakalim. Sanirim Instagram son surumlerinde falan cokuyor S8 icinde bulunan Exynos. Vaktim olunca mobile bagli bir sekilde test yapacagim full parlaklikta. Ondan sonra bakariz isiniyor mu isinmiyor mu.

Atabilecegin video 1 tane var demistim evet tahmin ettigim videoyu attin. Rakiplerine gore geri diye ekledim diye hatirliyorum? Abarttiginiz kadar rezalet degil. Snapdragon ile gelecekti 50k civarina cikacakti sonra da baslayacaktiniz pahali cart curt. Exynos 2400 kotu degil. Inan inanma pek de ilgilendirmez beni. Simdiye kadar aşırı isinmayi 1 kere yasatti onda da aşırı zorladim. S10 icindeki Exynos'ya da S9 icindeki Exynos niye hala calisiyor uygulamalarla? Kanitlasana S8 falan nasıl olmus bakalim. Sanirim Instagram son surumlerinde falan cokuyor S8 icinde bulunan Exynos. Vaktim olunca Mobile bagli bir sekilde test yapacagim Full parlaklikta. Ondan sonra bakariz isiniyor mu isinmiyor mu?

Ha seninki farklı bir Exynos sanırım. Test yap belki videodakinden farklı sonuç bulursun:D. Rakiplerine göre geriyse niye öneri olarak S24 öneriyosun (bahsettiği rakibi de bir önceki model olan S23(!))senin düştüğün hataya başkalarını niye sürüklüyosun kader ortağı mı arıyorsun kendine:D

Ha seninki farklı bir Exynos sanırım. Test yap belki videodakinden farklı sonuç bulursun:D. Rakiplerine göre geriyse niye öneri olarak S24 öneriyosun (bahsettiği rakibi de bir önceki model olan S23(!))senin düştüğün hataya başkalarını niye sürüklüyosun kader ortağı mı arıyorsun kendine:D
Hata derken? S24 bir önceki S23 modeline göre daha iyi performans veriyor ancak pili de biraz daha hızlı bitiyor. Rezalet olması için 990 ya da 2200 gibi bir model olması gerek. Exynos 2400 iyi de değil kötü de. Rakipleri derken Gen 2 değil Gen 3'den bahsediyorum. Evet verimlilikte Gen 3'e göre geri ancak eskisi gibi de rezalet değil. Testi attıktan sonra dersin artık rezaleti. Bu arada S23 ile S24 arasındaki fiyat fark verilmez. Bunun sebebi işlemci değil arada neredeyse fark olmaması eski model ile. Güncelleme artısı var kimse telefonu 7 yıl kullanmaz ancak 5-6 yıl kullanır. S24 alan birisi güncellemede önde olacak. Telefonu 3 yıl falan kullanırım diyorsa S23 alıp geçilmeli aradaki 8000 TL farka değecek bir şey yok zaten.

Bu arada S24 S23'e göre sadece 3 dakika erken kapanmış. Bayağı fazlaymış doğrusu. Aradaki performans artışına karşın değmez 3 dakika ne hayat kurtarır.

Hata derken? S24 bir önceki S23 modeline göre daha iyi performans veriyor ancak pili de biraz daha hızlı bitiyor. Rezalet olması için 990 ya da 2200 gibi bir model olması gerek. Exynos 2400 iyi de değil kötü de. Rakipleri derken gen 2 değil gen 3'ten bahsediyorum. Evet verimlilikte gen 3'e göre geri ancak eskisi gibi de rezalet değil. Testi attıktan sonra dersin artık rezaleti. Bu arada S23 ile S24 arasındaki fiyat fark verilmez. Bunun sebebi işlemci değil arada neredeyse fark olmaması eski model ile. Güncelleme artısı var kimse telefonu 7 yıl kullanmaz ancak 5-6 yıl kullanır. S24 alan birisi güncellemede önde olacak. Telefonu 3 yıl falan kullanırım diyorsa S23 alıp geçilmeli aradaki 8000 TL farka değecek bir şey yok zaten.

Bu arada S24 S23'e göre sadece 3 dakika erken kapanmış. Bayağı fazlaymış doğrusu. Aradaki performans artışına karşın değmez 3 dakika ne hayat kurtarır.

3 dakikanın ne önemi var daha fazla para verip üst model alıyorsun neden 1 saniye bile olsa neden erken kapansın. Savunulmayacak bir telefon olduğunun farkındasın sen de. Ancak kendin aldığın için kendini teselli ediyorsun işte.

3 dakikanın ne önemi var daha fazla para verip üst model alıyorsun neden 1 saniye bile olsa neden erken kapansın. Savunulmayacak bir telefon olduğunun farkındasın sen de. Ancak kendin aldığın için kendini teselli ediyorsun işte.
Kendimi mi teselli ediyorum. 😀 Telefonu 12000 TL ucuza aldim umurumda mi sence? Uzun sure de kullanmayi dusunmuyorum. Ki kameranin berbat olduğunu falan baska konularda soyledim o da teselli herhalde. Telefonu alma fikri yokken 2400 cikmadan 2400'un iyi olacagini soyluyordum. Teselliye bak. Dedigim gibi iyi degil ama rezalet de degil. Rezalet diyerek milleti yalanlarinizla doldurmayin. Rezalet bir performans gosterdigi test yok.

Kendimi mi teselli ediyorum. 😀 telefonu 12000 TL ucuza aldim umurumda mi sence? Uzun sure de kullanmayi dusunmuyorum. Ki kameranin berbat olduğunu falan baska konularda soyledim o da teselli herhalde. Telefonu alma fikri yokken 2400 cikmadan 2400'un iyi olacagini soyluyordum. Teselliye bak. Dedigim gibi iyi degil ama rezalet de degil. Rezalet diyerek milleti yalanlarinizla doldurmayin. Rezalet bir performans gosterdigi test yok.

Hocam S24 mü aldınız?

Bir şikayetiniz var mı acaba?
Android olmasi. 😀 Pili beni goturmuyor. Plus mu alsaydim dedirtiyor cunku yogun kullaniyorum. Plus alsaydim da buyuk ekran olacakti. Pili bazen gunu cikartiyor ancak yogun kullandigim icin gunu cikartamadigim da cok oldu. Kamerasi hala kotu. Guncellemeyle halledilecek dendi bu sabah guncelleme geldi renkler iyilesmis gibi biraz ama hala istedigim performans yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı