S23 serisi, Android Auto ile problem yaşıyor

Forum Clerk

Hectopat
Makaleler
1
S23 serisinde problem yaşamıştım ve hatta bununla ilgili konu da açmıştım. İnternetten araştırdığım zaman sorunu yaşayan birçok kişi gördüm. Aşağıya linkleri de bırakıyorum. Anladığım kadarıyla sorun vag araçlarında oluşuyor. Ben Seat'e de sordum bunun vag tarafında bir problem olmadığını Samsung ve Google'ın çözmesi gerektiğini söylediler. Telefon kaç aydır çıkmış verin güncellemeyi çözün sorunumuzu. Benim anladığım kadarıyla bir izin problemi var telefon bağlandı diyor araba bağlanamadı. Gelip Android çöp, Samsung çöp gibi şeyler yazmayın.

Telefon: S23, S23 Ultra.
Araç: 2023 Seat ıbiza.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef, Android Auto ile pek işim olmadı hocam. Başka S23 ile sorun yaşayan bu forumdan gördünüz mü?

Yok görmedim. S23 kullanan da çok görmedim. Yabancı forumlarda çok var ama Türkiye de Android Auto sanırım çok yaygın değil.

Merhaba,
S23 kullanıcısıyım ve aynı problemi Skoda fabia 2023 aracımda yaşıyorum. Telefon bağlandı gösteriyor ancak araç bağlanılamadı uyarısı veriyor. Güncel APK'ları kurmayı denedim ve telefonum son sürümde buna rağmen çözüm bulamadım. Kardeşimin Galaxy A13'ü ve aynı kablo ile sistem sorunsuz çalışıyor.

Bende de Clio var Tesla ekranlı onda da bazen bağlantıda problemler yaşayabiliyorum. iPhone varken sıkıntısız hemen bağlanıyordu fakat S23 aldıktan sonra bazen bağlandı diyor ama ekran gelmiyor.

Merhaba aynı sorunu bende Skoda Fabia 2022 1.0 Premium DGS model aracımda yaşıyorum konu hakkında yabancı forumlarda araştırdım, aynı sorunu yaşayan çok çözümü de yok, Samsung Türkiye'ye, Yurtdışı Samsung'a ve son olarak membersa da yazdım, yazdıkları şey yok ayarları sıfırlayıp yeniden android autoyu kurun, yok android 14 gelince düzelir vs bugün android 14 güncellemesini de yükledim, aynı kronik sorun devam ediyor ve memberstan yine kayıt açtım bu defa daha 1 aylık cihazı bize gönderin diyorlar. Saçmalık. Honor x9a cihazım vardı takar takmaz açılıyordu.

@masa09 ilginç olan sadece VAG ile oluyor. iPhone hemen bağlanıyor yada öbür cihazlar. Ben servise sorduğumda bizlik bir şey yok Samsung çözmeli dediler ve haklılar. Arabalarımız aynı eğer çözüm bulursam size de yazarım. Ben A14 ile çözülür diyordum ama çözmemişler demekki. Gerçekten çok sinir bozucu bir durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı