S23 Ultra(512) vs S24+

Bugün araç sürerken S24+ile yol kenarındaki manzarayı çekmek istedim 2 dakika civarı UHD 60 FPS video kaydı aldıktan sonra Google haritalara geri döndüğünde aldığım uyarı ektedir :) çok kaba gelmeyecekse cebime sığar derseniz s23u alın bence
Sizin belirttiğiniz soruna şu incelemede de denk geldim. Ayrıca wifi olmadan internet bağlantısı mobil üzerinden sağlandığında pil daha hızlı gidiyor. Daha yaz aylarında bile değilken böyle bir durumun oluşması kötü olmuş.
İbremi s23u ya da s24u'ya çevirdim. Eğer s24u'ya karar verirsem, ardından iphone 15 plus mı s24u mu sorusu çıkacaktır 😅
 
Bugün araç sürerken S24+ile yol kenarındaki manzarayı çekmek istedim 2 dakika civarı UHD 60 FPS video kaydı aldıktan sonra Google haritalara geri döndüğünde aldığım uyarı ektedir :) çok kaba gelmeyecekse cebime sığar derseniz S23u alın bence.

2 dakika 4K 60 FPS kayıt hiç hafife alınacak bir şey değil. Bu 1.
2. olarak ise, haritalar bu uyarıyı en ufak hissedilmeyecek ısınmada bile veriyor.
 
Uzun araştırmalarımda Samsung s24 Ultra, Iphone 15+ ve Samsung S24+ arasında gittim geldim. Amazon.com.tr ve EasyCep'in takas fırsatından yararlanarak takribi 8 bin TL'lik bir indirim yakaladım ve s24+ (256gb) aldım. Açık konuşmak gerekirse gönlüm Iphone 15+'dan yanaydı ama 60 bin bandına çıkmak beni rahatsız etmişti. Şimdi 36 bin'e almış oldum. Arada fiyat yüzdesi olarak çok fark olduğu için, fiyat/performans bir ürün aldığımı düşünüyorum. Bu fiyata böyle bir telefon almak mutlu etti, umarım performansı da mutlu eder.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı