S23 Ultra alınır mı?

necipfazl

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben Samsung Galaxy S23 Ultra almak istiyorum fakat aklıma takılan birkaç şey var. Bunlardan biri, telefonda kronik ekran sorunları ya da kapanıp açılmama gibi sistemsel sorunlar olup olmadığı. Diğer bir düşüncem de Samsung'un eski ekran sorunları tekrar başıma gelir diye Xiaomi 14 mü tercih etmeliyim? Yurt dışı alacağım, cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba, ben Samsung Galaxy S23 Ultra almak istiyorum fakat aklıma takılan birkaç şey var. Bunlardan biri, telefonda kronik ekran sorunları ya da kapanıp açılmama gibi sistemsel sorunlar olup olmadığı. Diğer bir düşüncem de Samsung'un eski ekran sorunları tekrar başıma gelir diye Xiaomi 14 mü tercih etmeliyim? Cevaplarsanız sevinirim.

S23 al geç kroniği yok diye biliyorum.

Xiaomi falan boş s23 al gec. Simdiden hayirli olsun mis gibi telefon uzun vadeli kullanirsin.

Başlıkta bir hata yaptım sanırım S23 Ultura hakkında ne dersiniz peki
Sirf tasarimi yuzunden nefret ediyorum hocam. Elde cok garip duruyor. Onun disinda donanimi cok iyi.

Merhaba, ben Samsung Galaxy S23 Ultra almak istiyorum fakat aklıma takılan birkaç şey var. Bunlardan biri, telefonda kronik ekran sorunları ya da kapanıp açılmama gibi sistemsel sorunlar olup olmadığı. Diğer bir düşüncem de Samsung'un eski ekran sorunları tekrar başıma gelir diye Xiaomi 14 mü tercih etmeliyim? Yurt dışı alacağım, cevaplarsanız sevinirim.
bence android alacaksanız illa s24+ alın derim daha güncel ve daha iyi diye biliyorum Bende zamanında s24 ultra 15 pro arasında kalıp iphone tercih ettim iphone tarafına bakarsanız pro serisi harici almayın derim

Xiaomi falan boş s23 al gec. Simdiden hayirli olsun mis gibi telefon uzun vadeli kullanirsin.

Sirf tasarimi yuzunden nefret ediyorum hocam. Elde cok garip duruyor. Onun disinda donanimi cok iyi.
Anladım hocam, evet tasarımı biraz garip ve her an parçalanacak gibi geliyor.

Bence Android alacaksanız illa S24+ alın derim daha güncel ve daha iyi diye biliyorum Bende zamanında S24 Ultra 15 Pro arasında kalıp iPhone tercih ettim iPhone tarafına bakarsanız Pro serisi harici almayın derim

Exynos işlemci hiç güven vermiyor 8gen 3 olsa mükemmel olurdu.

S23 / S23 Ultra alınır kronik bir durumu yok diye biliyorum. Android seviyorsanız Samsung'a One UI'a alışıksanız (alışırsınız da zaten problem değil.) Güzel cihaz. Sadece benim bildiğim kadarıyla One UI 6.1 güncellemesinden sonra S23'lerin de ısınmaya başladığını okudum. Ama birebir kullanıcısı olmadım ya da etrafımda kullanan yok sadece okuduğum kadarıyla. O yüzden pek bir fikrim yok.

Anladım hocam, evet tasarımı biraz garip ve her an parçalanacak gibi geliyor.

Exynos işlemci hiç güven vermiyor 8gen 3 olsa mükemmel olurdu.
haklısınız bende tercih ederken exynos yüzünden iphone alma taraftarı oldum ayrıca satması kolay olur diye. Yinede siz bilirisiniz babamda s23+ var gayet makine gibi telefon ben biraz ioscuyum :D Ama kamera konusunda ios düşmanı babam bile iphone 15 pro kamerasına hayran kaldı değişelim diyor bana :D kamera önemsiyorsanız ios alabilirsiniz

haklısınız bende tercih ederken exynos yüzünden iphone alma taraftarı oldum ayrıca satması kolay olur diye. Yinede siz bilirisiniz babamda s23+ var gayet makine gibi telefon ben biraz ioscuyum :D Ama kamera konusunda ios düşmanı babam bile iphone 15 pro kamerasına hayran kaldı değişelim diyor bana :D kamera önemsiyorsanız ios alabilirsiniz
Exynos gerçekten hiç güven vermiyor birde s23+ da Snapdragon olması daha cezbedici gibi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı