S23 Ultra alınır mı?

Anladım hocam bu arada dediğinize göre Samsung servisi yd cihazınada bakıyor doğru mudur
Garanti kapsamı yok maalesef, global garanti söylemleri var ancak onlar hakkında bilgim yok. Ben gittiğim de ayak üstü bakılıp doğrudan 6000TL ücret çekildi. Belki de bir sıvı yardımıyla çıkacak bir şeydi. Yine de bir telefoncudan edindiğim bilgiye göre mat koruyucularda yoğun ısınma kaynaklı böyle durumlar yaşanabiliyormuş. Yapışkan izi kalmıştı camda ama büyük oranda yumuşadı ve geçti.

Garanti kapsamı yok maalesef, global garanti söylemleri var ancak onlar hakkında bilgim yok. Ben gittiğim de ayak üstü bakılıp doğrudan 6000TL ücret çekildi. Belki de bir sıvı yardımıyla çıkacak bir şeydi. Yine de bir telefoncudan edindiğim bilgiye göre mat koruyucularda yoğun ısınma kaynaklı böyle durumlar yaşanabiliyormuş. Yapışkan izi kalmıştı camda.
Anladım hocam o zaman düz kaliteli bir kırılmaz cam almak daha mantıklı tüm cevaplarınız için teşekkürler

Anladım hocam o zaman düz kaliteli bir kırılmaz cam almak daha mantıklı tüm cevaplarınız için teşekkürler
En son sanayide sokaktan geçen bir Urfalı'dan koruyucu cam takmasını istedim. S24 Ultra'nın koruyucusunu takmış, ilk başta baloncuklar vardı. Geçmez dedim ama o geçer dedi ve cidden geçti. Memnumum şu anki koruyucudan. Hem ucuz oldu hem de memnun kaldım. Bu arada leke bırakan mat koruyucuda az para harcamadım.

En son sanayide sokaktan geçen bir Urfalı'dan koruyucu cam takmasını istedim. S24 Ultra'nın koruyucusunu takmış, ilk başta baloncuklar vardı. Geçmez dedim ama o geçer dedi ve cidden geçti. Memnumum şu anki koruyucudan. Hem ucuz oldu hem de memnun kaldım. Bu arada leke bırakan mat koruyucuda az para harcamadım.
S24 Ultura ekranı düz değil mi S23 Ulturaya göre tam uydu mu telefona

Hafiften sağdan soldan belli oluyor ama kullanıma bir etkisi yok. Taktırdığım mat çok güzeldi, telefonun yan kısımlarını arka tarafa kadar kapatıyordu ve atma olmuyordu. Ama maalesef iz bıraktı.

Telefonu bende alma yolundayımda. Bu ekran da iz kalma durumu nasıl oluyor hayalet ekran mi taktırmamak gerekiyor yoksa alakası yok mu?

Telefonu bende alma yolundayımda. Bu ekran da iz kalma durumu nasıl oluyor hayalet ekran mi taktırmamak gerekiyor yoksa alakası yok mu?
Hocam bende yaşanan durum ısıdan kaynaklı olarak oluşan ve telefoncunun uhu gibi bir malzeme kullanmasından kaynaklı yaşandı. Telefon camında yapışkan izi kaldı, belki tiner geçirebilir ama denemedim. Yani S23 Ultra ile alakalı değil, başka bir cihazda da yaşayabilirdim bu sorunu. Size önerim bilmediğiniz yerde bir şey taktırmayın telefona. Şu an o leke ne görünüyor ne de hissediliyor. Üzerinde koruyucu ekran varken fark edilmesinin imkanı yok. Koruyucusuz kullanırken de kulağa götürdükten sonra vs. fark ediliyor. Bana şu anda hiç bir etkisi yok.

Hocam bende yaşanan durum ısıdan kaynaklı olarak oluşan ve telefoncunun uhu gibi bir malzeme kullanmasından kaynaklı yaşandı. Telefon camında yapışkan izi kaldı, belki tiner geçirebilir ama denemedim. Yani S23 Ultra ile alakalı değil, başka bir cihazda da yaşayabilirdim bu sorunu. Size önerim bilmediğiniz yerde bir şey taktırmayın telefona. Şu an o leke ne görünüyor ne de hissediliyor. Üzerinde koruyucu ekran varken fark edilmesinin imkanı yok. Koruyucusuz kullanırken de kulağa götürdükten sonra vs. fark ediliyor. Bana şu anda hiç bir etkisi yok.
Anladım hocam sağ olun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı