S23 Ultra vs iPhone 14

Samsung sosyal medya işini çözene kadar iPhone devam. Bir fotoğraf, video yüklüyorsun leş maalesef. + iPhone değer de kaybetmiyor, seneye üstüne biraz ekler üst modelini alırsın.
Hala aynisiniz. Samsung S22 serisinden itibaren kalite sorununu cozdu. S24 serisinde ise Instagram ve Snapchat ile de anlasti. Kalite dususu falan olmuyor. S24 ile ben kalite dususu yasamiyorum. Android 1 yil sonra kasiyor lafindan farki yok bu seyin.

Hala aynisiniz. Samsung S22 serisinden itibaren kalite sorununu cozdu. S24 serisinde ise Instagram ve Snapchat ile de anlasti. Kalite dususu falan olmuyor. S24 ile ben kalite dususu yasamiyorum. Android 1 yil sonra kasiyor lafindan farki yok bu seyin.

Aynen canım her sene düzenli olarak çözüyor Samsung bu sorunu. Instagram'a HDR video yükleme desteği ne alemde hâlâ gelmedi mi S24 Ultra'ya anlaşma yapmışsınız o kadar?

Yani burada Apple kullanan arkadaşların Android kullananlara bu kadar köpürdüğünü hiç görmüyorum niyeyse, sizin zorunuz nedir? Ben apple'ı daha mantıklı buluyorum, seneye değer çok az bir değer kaybıyla satıp, bir üst modeline geçmek bana daha mantıklı geliyor bununla ilgili bir sıkıntınız mı var? S24 Ultra alacağım 60'a seneye ikinci el fiyatı bu enflasyona rağmen 40'a düşecek kusura bakmayın da benim havaya verecek 20 bin TL 'm yok, sizin varsa verin.

Sizin 300-500 megapixel kameranız 700x zoom'unuz, arka kasayı komple kameralarla donatıp tasarımın içinden geçmeniz beni cezbetmiyor ben fotoğraf makinesi almıyorum, cep telefonu alıyorum. Profesyonel fotoğraf çekmek istesem gider fotoğraf makinesi alırım. İnsanların fikirlerine saygı duymayı ne zaman öğreneceksiniz Android kullanıcı topluluğu?

Kaldı ki androidlerin sosyal medyada leş olması zaten kanıtlanmış ve bilinen bir gerçek, hâlâ da Apple kadar beceremiyorlar bu işi kabullenmek niye bu kadar zor anlamadım? :)

Ben S23 Ultra'dansa 14'ü tercih ederim, siz edersiniz etmezsiniz o beni ilgilendirmez. 7 sene önce çıkmış iPhone X hala takır takır kullanılıyor, ikinci elde fiyatı 10K 'dan gidiyor. O sene "Samsung çok daha iyi moruk iPhone'a para mı verilir enayi misiniz?" diye bahsettiğiniz S8 'i herhangi bir mecrada görüp duyuyor musunuz?

Dediğim gibi benim havaya gidecek param yok, siz o kadar zenginseniz allah daha çok versin hadi iyi forumlar :)

Aynen canım her sene düzenli olarak çözüyor Samsung bu sorunu. Instagram'a HDR video yükleme desteği ne alemde hâlâ gelmedi mi S24 Ultra'ya anlaşma yapmışsınız o kadar?

Yani burada Apple kullanan arkadaşların Android kullananlara bu kadar köpürdüğünü hiç görmüyorum niyeyse, sizin zorunuz nedir? Ben Apple'ı daha mantıklı buluyorum, seneye değer çok az bir değer kaybıyla satıp, bir üst modeline geçmek bana daha mantıklı geliyor bununla ilgili bir sıkıntınız mı var? S24 Ultra alacağım 60'a seneye ikinci el fiyatı bu enflasyona rağmen 40'a düşecek kusura bakmayın da benim havaya verecek 20 bin TL 'm yok, sizin varsa verin.

Sizin 300-500 megapixel kameranız 700X Zoom'unuz, arka kasayı komple kameralarla donatıp tasarımın içinden geçmeniz beni cezbetmiyor ben fotoğraf makinesi almıyorum, cep telefonu alıyorum. Profesyonel fotoğraf çekmek istesem gider fotoğraf makinesi alırım. İnsanların fikirlerine saygı duymayı ne zaman öğreneceksiniz Android kullanıcı topluluğu?

Kaldı ki Android'lerin sosyal medyada leş olması zaten kanıtlanmış ve bilinen bir gerçek, hâlâ da Apple kadar beceremiyorlar bu işi kabullenmek niye bu kadar zor anlamadım? :)

Ben S23 Ultra'dansa 14'ü tercih ederim, siz edersiniz etmezsiniz o beni ilgilendirmez. 7 sene önce çıkmış iPhone X hala takır takır kullanılıyor, ikinci elde fiyatı 10K'dan gidiyor. O sene "Samsung çok daha iyi moruk IPhone'a para mı verilir enayi misiniz?" diye bahsettiğiniz S8'i herhangi bir mecrada görüp duyuyor musunuz?

Dediğim gibi benim havaya gidecek param yok, siz o kadar zenginseniz Allah daha çok versin hadi iyi sosyaller :)

Tek doğru yok yazıda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı