S23 vs iPhone 13 vs 13 Mini

Sizce hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    173
Bütçe
25000
Evet ama sosyal medya tarafı bir tık düşündürüyor. Sonuçta paylaşınca manalı oluyor.
Üstüne ister istemez yazı, GIF ekliyoruz yani :D

Sorun olmuyor artık sosyal medyada bunun sebebi eskiden çok fazla Android olduğu için Instagram'ın özel bir şey yapmamasıydı artık yapıyor.

Evet ama sosyal medya tarafı bir tık düşündürüyor. Sonuçta paylaşınca manalı oluyor.
Üstüne ister istemez yazı, gif ekliyoruz yani :D

6 Saat civarı benim için ideal. 13 Mini bile götürür beni.
Güzelmiş.
Yorumlarınızı kesinlikle bekliyor olacağım.
@MuaGGy hocam 15 Martta almıştı, onun ekran sürelerini ve nasıl kullandığını sorabiliriz.

Üstüne ister istemez yazı, GIF ekliyoruz yani :D

6 Saat civarı benim için ideal. 13 Mini bile götürür beni.
Güzelmiş.
Yorumlarınızı kesinlikle bekliyor olacağım.

13 mini 3.5-4 saat falan yalnız.

İPhone güzel cihazdır lakin kullanıcıdan kullanıcıya değişir ben iOS sistemini kapalı olduğu için fazla tercih etmiyorum Android açık dünya benim herkes kendi kullanımına göre tercih etmesi lazım..

iPhone güzel cihazdır lakin kullanıcıdan kullanıcıya değişir ben iOS sistemini kapalı olduğu için fazla tercih etmiyorum Android açık dünya benim herkes kendi kullanımına göre tercih etmesi lazım.

Tamam da bu sadece yazılım için geçerli ve fiyatlar eşitse F/P oranını katarsak bambaşka.

iOS sistemini kapalı olduğu için fazla tercih etmiyorum

Yeni iOS güncellemesi ile 3.parti uygulama kurulabilecek artık. (iOS17)

İyi geceler. iOS 17 sürümü hakkında ShiftDelete.Net bir yazı hazırlamış.
-Yazı da;
“Mark Gurman’a göre Apple, üçüncü taraf uygulama mağazalarına izin verecek. App Store geliştiriciler ve mühendisleri, platformların önemli bileşenlerini açmak için çalışıyor. Üçüncü taraf uygulamalara izin veren Apple, kendi cihazlarından ve App Store üzerinden iOS ve iPadOS kullanıcılarına uygulama indirme seçeneği sunacak.” diyor.

- Bu ne demek oluyor? Benim anladığım kadarıyla, Apple firması bu zamana kadar hep Üçüncü taraf uygulamalara izin vermiyordu, hatta oldukça katı bir tutum sergiliyordu ve bu konun üzerinde duruyordu hep. İşte ücretli uygulamaları-oyunları indiremediğimiz gibi.

- Mesela en basitinden örnek verecek olursam “Deprem Ağı” diye bir uygulama var, hem de bu son yaşadığımız dönem de baya bir meşhur uygulama. Bu uygulama Google Play Store’da ücretsiz, ama App Store’da ücretli.

- Apple evet gerçekten de güvenlik konusunda başarılı bir firma. Ama telefona fotoğraf ya da müzik atabilmemiz için iTunes’u kullanmak zorunda kalmamız artık bana saçma geliyor.

- Bu konuların basit bir yolu olmalı.

- Bu iOS 17 güncellemesinde bu örnekteki gibi bir şey mi bekleniyor, yani çoğu uygulamayı-oyunu kolaylıkla cihazlarımıza indirebilecek miyiz?

- Apple için güvenliliğin sonuna mı geliniyor?

- Ya da tam tersi Apple güvenlik konusunu daha da sıklaştırıyor?

- Bilir bir kişinin cevaplamasını rica ediyorum, teşekkürler.
Şöyle atayım.

@MuaGGy hocam 15 Martta almıştı, onun ekran sürelerini ve nasıl kullandığını sorabiliriz.
Evet çook iyi olur.

Son düzenleme:
Hakli olabilirsiniz güncelleme takıntımın da bir etkisi var maalesef. Biraz daha düşüneceğim.

Tamam da bu sadece yazılım için geçerli ve fiyatlar eşitse F/P oranını katarsak bambaşka.

Donanımsal özellikler farklı tabi ki de stabilite vs ayrı konular ama kullanıcı kendine göre seçim yapması lazım..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı