S23 vs iPhone 13 vs 13 Mini

Sizce hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    173
Bütçe
25000
Kanka olay donup donmaması değil Android telefonlarda şu sorun çok oluyor mesela Instagram'a story falan atıyorsunuz kalite düşüyor ama IPhone'larda böyle bir sorun olmuyor ve Android 2 sene sonra kasmaya başlıyor ve genelde IPhone'da daha stabil çalışıyor uygulamalar.

Nerede Android'ler 2 sene sonra kasmaya başlıyor acaba kim diyor bunları ya bir fanboy uydurmuş kırk akıllı çıkarmıyoruz güzel kardeşim yaklaşık 4-5 sene Note 5 kullandım en son düşürmekten bataryası şiştiği için S21'e geçtim batarya şişmeseydi kardeşime bile deviredebilirim öyle bir telefon kendisi geçin artık şu Android kasıyor vs yaklaşık aynı zamanda alışığım bir iPad vardı şu anda açık ara bir yavaşlama var doğru dürüst kullanmıyorum onu değiştireceğim bilmem anlatabildim mi?

Donanımsal özellikler farklı tabi ki de stabilite vs ayrı konular ama kullanıcı kendine göre seçim yapması lazım..
Gereksinimlerimi yazdım işte. Karar veremedim skdgksaeşkg

iPad vardı şu anda açık ara bir yavaşlama var doğru dürüst kullanmıyorum onu değiştireceğim bilmem anlatabildim mi?
Bölgeyi fransa yaparsanız eski hızına dönüyor :D

Son düzenleme:
Sorun olmuyor artık sosyal medyada bunun sebebi eskiden çok fazla Android olduğu için Instagram'ın özel bir şey yapmamasıydı artık yapıyor.
Buna dair bir fotoğraf yükleyebilir misiniz eğer varsa? Yani kalite düşmüyor deniyor da düşüyor diyen de fazla. Fotoğraf olarak belli oluyorsa bakmak isterim.

Yeni iOS güncellemesi ile 3.parti uygulama kurulabilecek artık. (iOS17)
Bunu nereden duydunuz? Kaynak atar mısınız? İmkansız gibi bir şey çünkü.

Bunu nereden duydunuz? Kaynak atar mısınız? İmkansız gibi bir şey çünkü.

Yeni bir telefon almak istiyorum. Bütçem 25 bin TL civarında.
Aklımda S23 almak var ama içime sinmedi, bir de arka kameradaki lens sorunu bana vuracak gibi

S23 öneririm. Zaten oy oranına bakarsak S23 seçilmiş çoğunluk olarak. iPhone 14'ten bile iyi diyebiliriz. Tabii Pro Max gibi durumlarda değişebilir. Kaldı ki fiyat durumu da göz önünde bulunudurulduğunda s serisinin son modelini almak mantıklı diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı