S23 vs iPhone 13

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iPhone 13, 12 Pro'dan daha kötü kameraya sahip.
Blur probleminden başlayalım;
Eki Görüntüle 1891344
iPhone 13 Camera is blurry - Apple Community
Apple forumunda bile tartışılmış bir konu.
Ayrıca iPhone 13 telefoto konusunda S21'den daha kötü bir performans sergiliyor.
Eki Görüntüle 1891349
Görüntüyü ve renkleri ne biçim bozduğunu görebilmek mümkün.
Ayrıca gece modundaki vasatlığı:
Eki Görüntüle 1891350
Arkadaki ağaca bakın:
Eki Görüntüle 1891351
Gece modu ağaç dallarını bile aydinlatamamis.
iPhone 13 kamerası bazı konularda S21'e bile zayıf kaliyorken onu övmek komik olur.
@262364
Daha S23 ile bile karşılaştırılmamış. S23 gelse anası ağlar İphone 13'ün. İphone 14 karşılaştırmalarında bile S23 geçiyor.

iPhone 13, 12 Pro'dan daha kötü kameraya sahip.
Blur probleminden başlayalım;
Eki Görüntüle 1891344
iPhone 13 Camera is blurry - Apple Community
Apple forumunda bile tartışılmış bir konu.
Ayrıca iPhone 13 telefoto konusunda S21'den daha kötü bir performans sergiliyor.
Eki Görüntüle 1891349
Görüntüyü ve renkleri ne biçim bozduğunu görebilmek mümkün.
Ayrıca gece modundaki vasatlığı:
Eki Görüntüle 1891350
Arkadaki ağaca bakın:
Eki Görüntüle 1891351
Gece modu ağaç dallarını bile aydinlatamamis.
iPhone 13 kamerası bazı konularda S21'e bile zayıf kaliyorken onu övmek komik olur.
@262364
Boşuna zahmet etmişsiniz anlayacağını sanmam. Konu sahibi zaten S23'de karar kılmıştır :D

Yuksek fiyatlarda Apple guvenilir cihaz. Samsung yillardir amiral gemisi satamiyor, elinde patliyor.

Apple guven veriyor fiyat konusunda.
Türkiyede Apple ürünü almak büyük saçmalık. Ayrıca yıllardır satamıyor demişsiniz de Samsung'un pazar payı hala daha zirvede görünüyor :) Beni burada Samsung savunucusu gibi görecekler belki de ancak doğruyu söylemekten kaçınacak halim yok, bilmiyorsanız yorum da yapmayın.
1691260394049.png

Yuksek fiyatlarda Apple guvenilir cihaz. Samsung yillardir amiral gemisi satamiyor, elinde patliyor.

Apple guven veriyor fiyat konusunda.

Elinde patlıyor mu? Güldürme beni. Samsung bu sefer tastamamlık yaptı bu S23 serisini. S22 de ki gibi 8 gen 1'in ısınma ve batarya sıkıntısı yok. Bir de piyasadaki en güçlü işlemci. OC var işlemcide daha ne diyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiyede Apple ürünü almak büyük saçmalık. Ayrıca yıllardır satamıyor demişsiniz de Samsung'un pazar payı hala daha zirvede görünüyor :) Beni burada Samsung savunucusu gibi görecekler belki de ancak doğruyu söylemekten kaçınacak halim yok, bilmiyorsanız yorum da yapmayın.
Eki Görüntüle 1891361
Amiral gemisi satamiyor. Orta segmentte kral. Apple satiyor, super super.

Eki Görüntüle 1891361
Hala 5 yıllık İphone 11 almaya çalışanlar var. Onlara girersek en büyük saçmalık bu. İphone 11 en düşük alınabilir depolaması olan 128 GB ı bile 24.5

Dostum benim, Apple'da orta veya düşük segment cihaz yok ki konuşuyorsun. Samsung amiral gemisi satıyorsa da son 5 yıldır satıyor çünkü cihazları gerçekten çok kaliteli hale getirdiler heleki S20'den sonrası. Türkiye'de Apple'ın ürün satmasının tek sebebi marka ismi ve logosu.

Nasıl satamıyor? Zaten bir de Türkiye'de Snapdragon 680'li ve 732g dandik Xiaomi'ler satılıyor orta segmentte.

Haci diger markalarin amiral gemileri pahali. Kimse guvenip almaz. Apple kadar guven vermiyor.

Pahalı mı? Samsung gayet de daha ucuz Apple'a göre.

Dostum benim, Apple'da orta veya düşük segment cihaz yok ki konuşuyorsun. Amiral gemisi satıyorsa da sonra 5 yıldır satıyor çünkü cihazları gerçekten çok kaliteli hale getirdiler heleki S20'den sonrası. Türkiye'de Apple'ın ürün satmasının tek sebebi marka ismi ve logosu.

Haklılık %100. Apple alacaksan da ucuza getirmek için zamanında Irak'tan falan getirecektin yoksa başka alınabilirliği yok o fiyatlara. Kuzenim 1-2 ay önce mi ne iPhone 14 Pro Max'ı Irak'tan 25K'ya almıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı