Bunlar Xiaomi'de dahi yokken Samsung S23'te bunların olduğunu söylemen güldürdü açıkçası
Instagram Reels'ten öğrendiniz sanırım bunu![]()
Oralara bile düşmüş yani, stabil Android diye bir şey yok, fersah fersah fark var alakasızlar bu da S23 kullanımım sonrası tescillenmiş oldu. Xiaomi zaten ayrı bir dünya, Mi9t vardı hata verince factory reset atoyordum, şarj olmuyordu açıp kapamam gerekiyordu telefonu, factory reset attım geçti, konuşmayı beklemeye alıyordu(basıp duruyordu ortadaki tuşa) konuşamıyordum yine factory resetle geçti, zaten nasıl olduda tekrar Android aldım kendime de hayret ediyorum açıkçası. Samsung'da henüz bu derece saçma hata almadım ama yok iOSa yakın stabil vs kimse kendini kandırmasın
A LA KA SIZ LAR.
Bunlar Xiaomi'de dahi yokken Samsung S23'te bunların olduğunu söylemen güldürdü açıkçası
Instagram Reels'ten öğrendiniz sanırım bunu
Eğer One UI 6 kullanıyorsanız bu buglar olabilir çünkü daha yeni bir işletim sistemi ve cidden bazı kullanıcılar çok şikayet ediyorlar.
Ama eğer One UI 5X'te iseniz bu size özgü bir sorun çünkü kesinlikle kullanıcılar memnunlar bende dahil.
One UI 6 dayım, samsunga güvenmemek lazımmış bunu da gördük, bir daha asla, aldığım telefonda amiral gemisi Snapdragon işlemcili S23 Ultra ile aynı altyapıya sahip denebilir, ona rağmen bunlar yaşanıyor. Hani A24'ten bahsetmiyoruz S23 bu cihaz.
Son düzenleme: