S23 vs iPhone 13

Bunlar Xiaomi'de dahi yokken Samsung S23'te bunların olduğunu söylemen güldürdü açıkçası 🙂

Instagram Reels'ten öğrendiniz sanırım bunu 😂

Oralara bile düşmüş yani, stabil Android diye bir şey yok, fersah fersah fark var alakasızlar bu da S23 kullanımım sonrası tescillenmiş oldu. Xiaomi zaten ayrı bir dünya, Mi9t vardı hata verince factory reset atoyordum, şarj olmuyordu açıp kapamam gerekiyordu telefonu, factory reset attım geçti, konuşmayı beklemeye alıyordu(basıp duruyordu ortadaki tuşa) konuşamıyordum yine factory resetle geçti, zaten nasıl olduda tekrar Android aldım kendime de hayret ediyorum açıkçası. Samsung'da henüz bu derece saçma hata almadım ama yok iOSa yakın stabil vs kimse kendini kandırmasın

A LA KA SIZ LAR.

Bunlar Xiaomi'de dahi yokken Samsung S23'te bunların olduğunu söylemen güldürdü açıkçası 🙂

Instagram Reels'ten öğrendiniz sanırım bunu 😂

Eğer One UI 6 kullanıyorsanız bu buglar olabilir çünkü daha yeni bir işletim sistemi ve cidden bazı kullanıcılar çok şikayet ediyorlar.

Ama eğer One UI 5X'te iseniz bu size özgü bir sorun çünkü kesinlikle kullanıcılar memnunlar bende dahil.

One UI 6 dayım, samsunga güvenmemek lazımmış bunu da gördük, bir daha asla, aldığım telefonda amiral gemisi Snapdragon işlemcili S23 Ultra ile aynı altyapıya sahip denebilir, ona rağmen bunlar yaşanıyor. Hani A24'ten bahsetmiyoruz S23 bu cihaz.

Son düzenleme:
Oralara bile düşmüş yani, stabil Android diye bir şey yok, fersah fersah fark var alakasızlar bu da S23 kullanımım sonrası tescillenmiş oldu. Xiaomi zaten ayrı bir dünya, Mi9t vardı hata verince factory reset atoyordum, şarj olmuyordu açıp kapamam gerekiyordu telefonu, factory reset attım geçti, konuşmayı beklemeye alıyordu(basıp duruyordu ortadaki tuşa) konuşamıyordum yine factory resetle geçti, zaten nasıl olduda tekrar Android aldım kendime de hayret ediyorum açıkçası. Samsung'da henüz bu derece saçma hata almadım ama yok iOSa yakın stabil vs kimse kendini kandırmasın

A LA KA SIZ LAR.

One UI 6 dayım, samsunga güvenmemek lazımmış bunu da gördük, bir daha asla, aldığım telefonda amiral gemisi Snapdragon işlemcili S23 Ultra ile aynı altyapıya sahip denebilir, ona rağmen bunlar yaşanıyor. Hani A24'ten bahsetmiyoruz S23 bu cihaz.

iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Pro Max ve iPhone 11 Pro kullanmış ve şu an S23 Ultra kullanan birisi olarak OneUI'nin IOS'tan daha seri ve kullanıcı dostu olduğunu söyleyebiliyorum 😁

OneUI 6.0'da bug var diye diğer OneUI sürümlerini çöpe atmanızda ayrı bir saçmalık oluyor ayrıca. Ona bakarsak IOS 17'de kat kat daha berbat sorunlar oldu ona ne demeli? Yeni ana sürümlerde her zaman buglar olacak ve bu buglar kısa sürede güncellemeler ile düzeltilecek bu her zaman böyle olmuştur.

iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Pro Max ve iPhone 11 Pro kullanmış ve şu an S23 Ultra kullanan birisi olarak One UI'nin IOS'tan daha seri ve kullanıcı dostu olduğunu söyleyebiliyorum 😁

One UI 6.0'da bug var diye diğer One UI sürümlerini çöpe atmanızda ayrı bir saçmalık oluyor ayrıca. Ona bakarsak iOS 17'de kat kat daha berbat sorunlar oldu ona ne demeli? Yeni ana sürümlerde her zaman buglar olacak ve bu buglar kısa sürede güncellemeler ile düzeltilecek bu her zaman böyle olmuştur.

One UI 5.X tede Trendyol'da sayfa kasıyordu haritalar kasıyordu vs, onlar gitti yenileri geldi hani bir hata düzeliyor yenisi geliyor o da sorunluydu videoda paylaşmıştım, stabil falan değildi.

Sadece 6S Plus kullanırken pilimi mahvetmişti Apple güncellemeyle bir de değiştirmek için indirim yapmıştı kendi hataları olduğu için o zaman çok sinirlenmiştim sonrasında Xiaomi aldım, Mi9t bana bir daha Android almamam gerektiğini ve Apple'da ne yaşıyorsan X10 katını Android'de yaşayacağımı hatırlatmış oldu ama ben unutmuşum anlaşılan, ki S23 aldım.

One UI 5.X tede Trendyol'da sayfa kasıyordu haritalar kasıyordu vs, onlar gitti yenileri geldi hani bir hata düzeliyor yenisi geliyor o da sorunluydu videoda paylaşmıştım, stabil falan değildi.

Sadece 6S Plus kullanırken pilimi mahvetmişti Apple güncellemeyle bir de değiştirmek için indirim yapmıştı kendi hataları olduğu için o zaman çok sinirlenmiştim sonrasında Xiaomi aldım, Mi9t bana bir daha Android almamam gerektiğini ve Apple'da ne yaşıyorsan X10 katını Android'de yaşayacağımı hatırlatmış oldu ama ben unutmuşum anlaşılan, ki S23 aldım.

O halde sizlik bir sorun var ve bu yüzden OneUI'yi kötüleyemezsiniz. Burada istediğiniz kadar kullanan kişilere de sorabilirsiniz 🙂 Ayrıca sizin karşılaştırmanız çok saçma çünkü S23'ün OneUI'si ile iPhone 6S'in IOS'unu karşılaştırıyorsunuz, komik bir durum😂

O halde sizlik bir sorun var ve bu yüzden One UI'yi kötüleyemezsiniz. Burada istediğiniz kadar kullanan kişilere de sorabilirsiniz 🙂 Ayrıca sizin karşılaştırmanız çok saçma çünkü S23'ün One UI'si ile iPhone 6S'in IOS'unu karşılaştırıyorsunuz, komik bir durum😂

Bu forumdaki çoğu kişi Android fanboy, gerçeklikten uzaklar.

Kullandığım telefonun daha stabil olduğunu söyleyecek şimdi bazıları😀

Bu forumdaki çoğu kişi Android fanboy, gerçeklikten uzaklar.

Kullandığım telefonun daha stabil olduğunu söyleyecek şimdi bazıları😀

Hayır, ben kullandığım telefonun daha "seri" olduğunu söylüyorum, 14 Pro Max'ın IOS'u ile karşılaştırarak söylüyorum bunu 🙂

Ayrıca kimse stabillikten bahsetmedi lakin stabil olma konusunda arada kullanıcının anlayabileceği kadar farkın olmadığını 3 tane iPhone üst seviye modelini kullanmış birisi olarak söylüyorum.

iPhone 11 S23'ten daha iyi diyorsa birisi copium dozunu fazla kaçırmıştır.

Daha iyi demedim, daha stabil dedim, herkes tabii yazılanı kendi istediği noktaya çekip cevaplıyor.

Şöyle bilmiyorsanızda aradaki farkı açıklayayım;

Samsung genel olarak tabii ki daha hızlı bir cihaz, uygulamaları vs iPhone11'den daha hızlı açıyor, ama iPhone 11 açılan uygulamayı yavaş açsada düzgün çalıştırıyor, Samsung bir noktada hata veriyor, takılıyor, donuyor veya düzgün çalışmıyor, sorunla karşılaşıyorsunuz ve uygulamayı kapatıp tekrar açmanız gerekiyor.

Son düzenleme:
Sonuç olarak S23 fiyatına iPhone13 de alabilirim burada tercihler öne çıkıyor. Aralarında telefoto ve 120Hz farkı var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı