S23 vs S23+

Hangisini almak daha mantıklı?

• S23 256GB

Oy: 27 33,8%
  • S23+ 256GB

Oy: 53 66,3%

• Oy verenlerin toplamı
    80
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eldeki hissiyatını merak etmiştim. O yüzden merak ediyordum. Neyse bir yerde denk gelirse bakarım artık.

PPI açılımı pixel per inch olması lazım, s23'te daha iyi olmasının sebebi aynı çözünürlükte daha küçük bir ekrana sahip olması. Bu iki telefon arasında pek hissetmezsin ppi farkını. Hızlı şarj farkı da kağıt üstünde çok fark etmez çünkü s23 daha yavaş şarj etse de daha küçük bir bataryayı şarj ediyor. Fakat asıl olay bu bence, s23 bataryası biraz küçük. S23+ daha büyük bir bataryaya sahip olmasına rağmen şarj hızını da arttırıyor. Eğer pil senin için önemliyse s23+ al. Ben olsam küçük telefon sevdiğimden s23 alırdım.

Kullanım durumunuz nasıl hocam? Ben telefonu sürekli kullanan birisiyim. Şarj konusu önemli bir şey benim için. S23 ile S23+ arasında 2 saatlik şarj kullanım süresi var.
Hocam ben ağırlıklı olarak İnstagram kullanıyorum ve 6 saat civarı ekran süresi alıyorum, bunun 5 saati İnstagram gerisi arama WhatsApp vs. Bildiğiniz gibi İnstagram bataryayı tabiri caizse "emcüklüyor" İnstagramı bu kadar çok kullanmazsanız 7 saat ve üzerini çok rahat görürsünüz.

Samsung Galaxy S23 alabilirsiniz, S23+ artıları var elbette ama fiyat farkı ödemek istemiyorsanız. S23 modelini alabilirsiniz.

Merhaba herkese.

Kader bizi biraz farklı bir noktaya götürdü
O dönem S23+ alacakken bir sene bekleyip laptop değiştirdim.

Halihazırda Galaxy S21 kullanıyorum ancak bu yaz S23 Ultra veya S24+ modellerinden biri ile ilerleyeceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…