Batarya olacak S23FE.Merhaba, günlük kullanım için hangisini önerirsiniz? Oyun oynamıyorum ve pek fotoğraf çekinen birisi değilim. İkisini de 20.000 TL'ye alma şansım var.
Yüksek ekran süresi dışında önde olduğu bir nokta yok. S23 FE almanızı öneririm.Yardimlarınız için teşekkürler. Peki arkadaşın önerdiği nothing phone 2a ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Merhaba, günlük kullanım için hangisini önerirsiniz? Oyun oynamıyorum ve pek fotoğraf çekinen birisi değilim. İkisini de 20.000 TL'ye alma şansım var.
Uzun ekran süreleri verebilecek iyi bir bataryası olan cihaz istiyorsanız ve tasarım olarak beğendiyseniz alınabilecek bir cihaz. Arayüzü temiz akıcı, diğer cihazlardan farklı bir deneyim yaşatacaktır. Cihazın resmi satıcısı Evofone ve 2000 adet stokla sınırlı olmak üzere kulaklık hediyesiyle veriliyordu diye biliyorum. Adaptör, kılıf vs. yine aynı sitede var.Peki arkadaşın önerdiği nothing phone 2a ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Yardimlarınız için teşekkürler. Peki arkadaşın önerdiği nothing phone 2a ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.