S23FE vs S22

Bütçe
20000

Bestfoolever

Hectopat
Katılım
15 Kasım 2018
Mesajlar
116
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba, günlük kullanım için hangisini önerirsiniz? Oyun oynamıyorum ve pek fotoğraf çekinen birisi değilim. İkisini de 20.000 TL'ye alma şansım var.
 
Oyun oynamıyorsunuz, fotoğraf pek çekmiyorsunuz. O zaman sizin için önemli olan batarya performansı, arayüz vs olmalı. Nothing 2a öneririm şahsen.
 
Peki arkadaşın önerdiği nothing phone 2a ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Uzun ekran süreleri verebilecek iyi bir bataryası olan cihaz istiyorsanız ve tasarım olarak beğendiyseniz alınabilecek bir cihaz. Arayüzü temiz akıcı, diğer cihazlardan farklı bir deneyim yaşatacaktır. Cihazın resmi satıcısı Evofone ve 2000 adet stokla sınırlı olmak üzere kulaklık hediyesiyle veriliyordu diye biliyorum. Adaptör, kılıf vs. yine aynı sitede var.

Kamera önemli değilse bence Samsung alınmamalı. Tercih sizin.
 
Yardimlarınız için teşekkürler. Peki arkadaşın önerdiği nothing phone 2a ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Arayüz olarak çok önde bir cihaz. Neredeyse birebir Pixel cihaz kullandırıyormuş gibi hissettiriyor. 0 bloatware ile geliyor. Hem tasarımsal olarak ufak farklılıkları var hem de arayüzü oldukça akıcı. Saf Android ile eş değer denebilecek tek arayüz. Ürünün kendi tasarımı vs’de hoşunuza gittiyse şans verin derim. Firma da sık sık güncelleme yayınlıyor cihazlarına zaten. Tüm bunlara rağmen de işlemcisi ve kamerası berbat bir ürün değil. Standart bir kullanıcı için yeterli olacağını düşünüyorum. Özellikle pil ömrü konusunda çok iddialı bir telefon.
 

Geri
Yukarı