S24+ alınmalı mı S25+ beklenmeli mi?

Sonofturki

Decapat
Daha fazla  
Elime biraz para geçecek. Elimde S22 var; pil hariç çok memnunum ama pili üzüyor. Aktif olarak da mobil veri ve BT saat kullandığım için iyice yiyor şarjı. S22'yi anneme bırakıp S24+ almayı düşünüyorum ama S25+'ı merak etmiyor değilim. Fakat o zamana kadar S25+ çok pahalı gelir, bir de S24 de fazla zamlanır diye endişelerim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elime biraz para geçecek. Elimde S22 var; pil hariç çok memnunum ama pili üzüyor. Aktif olarak da mobil veri ve BT saat kullandığım için iyice yiyor şarjı. S22'yi anneme bırakıp S24+ almayı düşünüyorum ama S25+'ı merak etmiyor değilim. Fakat o zamana kadar S25+ çok pahalı gelir, bir de S24 de fazla zamlanır diye endişelerim var.

S24FE öneririm arada bir ekran farkı var batarya neredeyse aynı o fiyat farkına değmez hiç olmazsa bütçeyi S24Ultra alın. S25+ alınmaz diye düşünüyorum çünkü Exynos'da zorluk yaşıyor Samsung Snapdragon koyabilir koyarsa da fiyatı çok pahalı olur.

S23+ da S24+ da 1000 dolardan satışa çıktı muhtemelen 25+ da aynı fiyata çıkacak. Niye +20k TL fazla olsun?

Çünkü S24+ şu an Samsung Türkiye'nin belirlediği fiyatın çok altında satılıyor. Samsung Türkiye web sitesindeki S24+ fiyatı şu an 57000 Türk lirası. S25+ ın da benzer fiyatlarda çıkış yapacağını düşünüyorum. Her yıl bu şekilde oluyor fiyatlandırmalar.

Exynos'ta zorluk yaşıyor Samsung Snapdragon koyarsa olabilir.

O kesin değil, ama gerçekleşirse bunun da fiyatlara yansıması olur mutlaka.

Diğer arkadaşların da dediği gibi çok yüksek bir ihtimalle S25'in fiyatı tuzlu olacak. İsterseniz S25'in çıkmasını bekleyin çıktıktan sonra karar verirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı