S24 beklenmeli mi?

2100 de de sorun yok kullanıyorum oyun perf tartışılır ki onunla işim yok, ama 2400 de yapay zekayı hangi düzeyde yapacaklar bilmiyorum çünkü direkt kameraya bataryaya etki ediyor. Gen2'yi geçer mi bilmiyorum. 2400 ile gelecek S24 de 30k olacaktır bence.

@5thAvenue Exynos 2400, geçecek 8 gen 2'yi. Ayrıca daha verimli üretim bandindan gectigi için bu Exynos 2100/2200 vs kadar sorunlu olmayacak.

Ben S24'ü 35-40K arası bekliyorum. Tabii ilk çıktığında bol bol kampanyalar göreceğimizi de düşünüyorum. S23 FE ve S23 çıktığında bol bol kampanyalar oldu. Eğer yine olursa S21 FE verip S24 alırsın aradaki fiyat farkını ödeyerek. Watch6 veya Buds FE hediyesi falan da verilebilir. Samsung kuru kuru telefon çıkarmaz.

Ben S24'ü 35-40K arası bekliyorum. Tabii ilk çıktığında bol bol kampanyalar göreceğimizi de düşünüyorum. S23 FE ve S23 çıktığında bol bol kampanyalar oldu. Eğer yine olursa S21 FE verip S24 alırsın aradaki fiyat farkını ödeyerek. Watch6 veya Buds FE hediyesi falan da verilebilir. Samsung kuru kuru telefon çıkarmaz.

S24 serisini Buds 2 Pro ile verir bence A serisi çıkarttığında ya Buds 2'ya Buds FE ile verir segment farkı da var yani amiral telefon verip Pro bir kulaklık vermesi gerek bence

Ben S24'ü 35-40k arası bekliyorum. Tabii ilk çıktığında bol bol kampanyalar göreceğimizi de düşünüyorum. S23 FE ve S23 çıktığında bol bol kampanyalar oldu. Eğer yine olursa S21 FE verip S24 alırsın aradaki fiyat farkını ödeyerek. Watch6 veya Buds FE hediyesi falan da verilebilir. Samsung kuru kuru telefon çıkarmaz.

35 vs olursa acaba 14Pro yurt dışı alıp 8 ay kullanıp satsam mı? Diğer seçenekte S23'e geçmek. Belki 14 de olabilirç.

Şu an alacaklar için beklemek daha doğru. S24’ün özellikleri belli oldu.

Göz atmak için:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı