S24 Exynos 2400 ile üzer mi?

Daha fazla  
Merhaba, şu anda Xiaomi Redmi Note 9 Pro kullanıyorum. 2020 yıllarımda falan almıştım artık daha fazla pahalanmadan telefon almak istiyorum. Aklımda asla Xiaomi yok büyük ihtimalle Samsung alacağım fakat iPhone 15 de aklımın bir köşesinde. Büyük bir telefon olsun istemiyorum onun için Plus modellerinden yana almayı düşünmüyorum tek çekincem Exynos. S23 de alıp geçebilirim fiyatı da uygun Snapdragon da var fakat 1 sene önceki telefonu da almak istemiyor gibiyim. Snapdragon 8 gen 2 ile Exynos 2400 arasında fazla fark var mı? Ya da genel anlamda S24 ile S23 arasında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, şu anda Xiaomi Redmi Note 9 Pro kullanıyorum. 2020 yıllarımda falan almıştım artık daha fazla pahalanmadan telefon almak istiyorum. Aklımda asla Xiaomi yok büyük ihtimalle Samsung alacağım fakat iPhone 15 de aklımın bir köşesinde. Büyük bir telefon olsun istemiyorum onun için Plus modellerinden yana almayı düşünmüyorum tek çekincem Exynos. S23 de alıp geçebilirim fiyatı da uygun Snapdragon da var fakat 1 sene önceki telefonu da almak istemiyor gibiyim. Snapdragon 8 gen 2 ile Exynos 2400 arasında fazla fark var mı? Ya da genel anlamda S24 ile S23 arasında?

iPhone 15 bakın hoşunuza gidebilir.

2400, 8 Gen 2'ye gore CPU'da %48, GPU'da %10 civari daha guclu. Hicbir sekilde uzmez. Gectigi 4nm bandi olan 4LPP+, A15'in gectigi N5P ayarinda. Kelimenin tam anlamiyla olmus diyemeyiz ancak bunu 8 Gen 3 ve D9300'e gore diyebiliriz, A17'den daha iyi bir SoC. Her halukarda 8 Gen 2'li S23'ten basta performans olmak uzere daha iyi bir deneyim yasatacagi asikar. Gonul rahatligiyla tercih edebilirsiniz.

Gidiyor fakat kafam oldukça karışık.
Duz S23 alsaniz dahi, 60 Hz ve non telephoto kamera paketine sahip iPhone 15'ten daha iyi bir tercih olur, gecen senenin SoC'u ile performans anlaminda da rekabetten yoksundur kendisi.

Eger S24 alirken maddi acidan zorlanmiyorsaniz, S23'e dusmek mantiksiz.

Bütçe nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı