S24 Exynos 2400 ile üzer mi?

Ben almam. Almayacağım bir cihazı da önermem. Şu tarz çok şikayet var. Keza S24 kamerası problemli çıktı. 40k verip 2-3 güncelleme ile düzelecek cihaz kullanmak istemem. Samsung'un işlemci konusundaki çifte standart uygulamasını sevmiyorum. ABD ve Kanada'ya Snapdragon, Dünya'nın kalanına Exynos. Neden? Çok anlamsız. Cevabını vereyim. Çünkü Snapdragon kullandığı her yıl zarar ediyor. Exynos'a mahkumlar. Ancak hala 1 yıl geriden takip ediyorlar. Bu şekilde giderse gelecek serileri de Exynos ile çıkarırlar. Bana hitap etmiyor. Alana hayırlı olsun der geçerim.
Bu ney? OIS sesini şikayet mi etmiş bu adam?

Bahsettiğiniz ses OIS sesi muhtemelen. Bunu şikayet etmenin pek mantığı yok. Bu ses normal.

Konunuzu okudum ve ben de denedim. @hakancoskun'un cihazında daha fazla ses geliyor. Bu tür sorunlar Apple, Xiaomi ve Samsung gibi markaların hepsinde olur. Markalar asla kusursuz cihaz çıkartamaz. Milyonlarca cihazlar seri üretimden geçiyor ve sorunlu olanları elbet olur. Bir kullanıcı S24+ almış bir sitede gördüm hoparlör filtresi patlak. Yani normal bunlar.

Son düzenleme:
Ben almam. Almayacağım bir cihazı da önermem. Şu tarz çok şikayet var. Keza S24 kamerası problemli çıktı. 40k verip 2-3 güncelleme ile düzelecek cihaz kullanmak istemem. Samsung'un işlemci konusundaki çifte standart uygulamasını sevmiyorum. ABD ve Kanada'ya Snapdragon, Dünya'nın kalanına Exynos. Neden? Çok anlamsız. Cevabını vereyim. Çünkü Snapdragon kullandığı her yıl zarar ediyor. Exynos'a mahkumlar. Ancak hala 1 yıl geriden takip ediyorlar. Bu şekilde giderse gelecek serileri de Exynos ile çıkarırlar. Bana hitap etmiyor. Alana hayırlı olsun der geçerim.
Her telefonda zaman zaman bu tip sorunlar oluyor, kronik ve devamlı olmadığı sürece sorun yok. Kamera konusundan bahsediyorum. Samsungun çifte standart uygulaması ya da zarar edip etmemesi son kullanıcı olarak umrumda değil. Sizin de olmasın. Kaç para veriyorsunuz, karşılığında ne alıyorsunuz. Basit. Siz almayabilirsiniz ama önermediğinizi belirtmek zorunda değilsiniz. Çünkü doğru değil.

Yapmami istediginiz bir test varsa soyleyin yapayim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

WOT Blitz ve War Thunder Edge oyunlarında da cihazı test edebilir misiniz?
Cihazın mobil veri ve Wi-Fi ile kullanımdaki oyun performansı, sıcaklık ve batarya tüketiminin değerlendirmesini yapmanız test için yeterli olur.

WOT Blitz ve War Thunder Edge oyunlarında da cihazı test edebilir misiniz?
Cihazın mobil veri ve Wi-Fi ile kullanımdaki oyun performansı, sıcaklık ve batarya tüketiminin değerlendirmesini yapmanız test için yeterli olur.
Müsait olunca saydığınız oyunları hem Wi-Fi ile hem de mobil veriyle 20 dakika boyunca test edeceğim. 1-2 güne atarım.

Kerem, Ahmet ve Umut ben almam diyorum. Durum bundan ibaret. Zaten konu sahibi de Samsungcu anladığım kadarıyla. O halde alabilir.

Sanırsam S23 alacağım Trendyol'da 29.500 TL S24 256 GB fiyatı ise 42.500 TL arasında 11klık bir fiyat farkını hak ettiğini düşünmüyorum sizce?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı