Fiyat bandına göre bir tık weak değil mi kamerası iPhone 15'e yönelmem daha mı doğru.
iPhone 15 kamera anlamında 13 Pro'dan geride ikinci el 13 Pro uygun fiyatlara satılıyor. Düz iPhone modeli tercih etmeyin derim.
Fiyat bandına göre bir tık weak değil mi kamerası iPhone 15'e yönelmem daha mı doğru.
14 pro max ile karşılaştırdım ve s24 iyi çekiyordu.Kamera seviyesini iPhone kaç bandında dersiniz önceliğim tamamen kamera ve sosyal medya oyun oynamam telefonda.
Dostum önceliğim sosyal medya ve kamera takıntım yok o kadar bu konuyaO fiyata 60 Hz bir telefon kullanmak istiyorsan yönelebilirsin.
14 Pro Max ile karşılaştırdım ve S24 iyi çekiyordu.
Hayır paylaşma imkanım yokDostum önceliğim sosyal medya ve kamera takıntım yok o kadar bu konuya
Sonuçları bizim ile de paylaşma ihtimaliniz var mı elinizdeyse.
Fiyat bandına göre bir tık weak değil mi kamerası iphone 15 e yönelmem daha mı doğru
Hayır paylaşma imkanım yok.
Kamera tesi iPhone 15'le. Izleyebilirsin.
Kullandığım için değil ama fotodan bile anlaşılıyor s24'ün iyi çektiğiiPhone ambiyansı vs çok daha fazla hoşuma gitti bence kamera olarak 5 gömlek üstün sizin düşünceleriniz nelerdir?
Kullandığım için değil ama fotodan bile anlaşılıyor S24'ün iyi çektiği.
Pardon yanlış anlamışımBurada kesinlikle S24 daha iyi bir performans sergilemiş odalı bir fotoğraf var buradan biraz sonra ondaki farkda iPhone daha iyi gibi geldi (24 değil 24 Plus alacağım ayrıca)
Pardon yanlış anlamışım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.