S24 Exynos 2400 testleri

Her ne kadar Exynos'ta gelişme de olsa içindeki Exynos ruhunu taşıyor. Ancak çok abartmamak lazım, Snapdragon'da da az çok bu tarz sonuçlar çıkar. S22 kullanıcısıyım kışın kalorifer yakmıyorum artık, S22'm sayesinde. I love you 8 Gen1. :D

S23 kadar şarjı iyi gitmez ama S22'den iyi geldi. Plus modeli şart bence.

S23 Samsung Galaxy ailesinin en iyi ve en stabil cihazı. S22 rezaletinden sonra bir zahmet S23'ü de güzel yapsınlar.

Son düzenleme:
Her ne kadar Exynos'ta gelişme de olsa içindeki Exynos ruhunu taşıyor. Ancak çok abartmamak lazım, Snapdragon'da da az çok bu tarz sonuçlar çıkar. S22 kullanıcısıyım kışın kalorifer yakmıyorum artık, S22'm sayesinde. I love you 8 gen1. :D

S23 Samsung Galaxy ailesinin en iyi ve en stabil cihazı. S22 rezaletinden sonra bir zahmet S23'ü de güzel yapsınlar.

Peki hala S23 alınır mı? Geç mi kalındı satın almak için.

PUBG Mobile Wi-Fi testi de yaptım. 13. dakikaya kadar mobil testinde yaptığım gibi HDR 60 FPS oynadım geri kalan sürede ise akıcı 90 FPS oynadım.
Wi-Fi ile %14 pil yedi.
Mobil veriyle %16 yedi ancak mobil veride aynı zamanda internet paylaşımı da açıktı iyice zorlamak adına. Wi-Fi testinden sonra pili göstermeyi unuttugum icin videoda yok ancak ekran görüntüsü almıştım paylaşırım burada.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240305_000147_PUBG MOBILE.jpg
    Screenshot_20240305_000147_PUBG MOBILE.jpg
    301,3 KB · Görüntüleme: 26
Peki hala S23 alınır mı? Geç mi kalındı satın almak için.

Bence hâlâ S23 alınır. Hem de AI özelliklerini de alacak. Şu an o fiyat bandına alınabilecek en oturaklı cihaz.

8 Gen 1 de Samsung üretimi😉

Bu sorun çoğunlukla Samsung'un ürettiği SD işlemcilerde yaşanmakta; TSMC'nin ürettiği işlemcilerde bu tür sorun yaşama olasılığınız çok düşük😅
Bende 8 Gen 1 TSMC üretimi demedim ki? 8 Gen 1 Samsung'un lav üretim tesislerinden çıkmış bir işlemci. Bunu da S22'yi alınca farkettim. Samsung mümkünse işlemci üretmesin zaten. Parası neyse verelim yeter ki Samsung üretmesin. S24 serisinde de seçme olmalıydı bence, S24 Exynos 37.999TL ise atıyorum S24 Snapdragon'da 44.999TL olabilirdi.

PUBG Mobile Wi-Fi testi de yaptım. 13. dakikaya kadar mobil testinde yaptığım gibi HDR 60 FPS oynadım geri kalan sürede ise akıcı 90 FPS oynadım.
Wi-Fi ile %14 pil yedi.
Mobil veriyle %16 yedi ancak mobil veride aynı zamanda internet paylaşımı da açıktı iyice zorlamak adına. Wi-Fi testinden sonra pili göstermeyi unuttugum icin videoda yok ancak ekran görüntüsü almıştım paylaşırım burada.

Videoyu izlerken çıldırdım. Kolunuzu saygıyla selamlıyorum. :)

Bence hâlâ S23 alınır. Hem de AI özelliklerini de alacak. Şu an o fiyat bandına alınabilecek en oturaklı cihaz.

Bende 8 gen 1 TSMC üretimi demedim ki? 8 gen 1 Samsung'un lav üretim tesislerinden çıkmış bir işlemci. Bunu da S22'yi alınca fark ettim. Samsung mümkünse işlemci üretmesin zaten. Parası neyse verelim yeter ki Samsung üretmesin. S24 serisinde de seçme olmalıydı bence, S24 Exynos 37.999TL ise atıyorum S24 Snapdragon'da 44.999TL olabilirdi.

Uzun araştırmayla ve biraz da kendimi zorlayarak ani bir kararla S23 256 GB aldım hayırlısı bakalım. Umarım bataryası üzmez

Technopat Haberler

Geri
Yukarı