S24+ Exynos vs S23 Snapdragon

RetroGamer

Decapat
Selamlar,

S23 gerek bu forumda, gerek başka yerlerde okuduğum kadarıyla en memnun kitleye sahip cihaz. Fakat ebatları yüzünden almaya çekinceliyim. S23+ garip bir şekilde stoklarda yok, aslında esas sorun burada...

S24+ ise ebat ve en azından kağıt üzerindeki batarya kapasitesiyle öne çıkıyor. Fakat gördüğüm üzere Exynos işlemcilerin kötü şöhreti ve mevcut 2400'ün bazı sıkıntıları nedeniyle hala soru işaretleri var.

Sorun şu ki, aralarında fiyat farkı gerçekten az. Hatta S24+ isteyen birine az daha ekleyip S23U alması rahatça önerilebilir, fakat malum bunun da sonu yok.

Özetle, S23 ve S24+ arasında kalmış birine sorunsuz kullanım açısından hangisini önerirsiniz? Değerlendirirken 7 yıl güncelleme olayını pas geçmenizi rica ederim, çünkü cihazı kutudan çıkardığımda yaptığım ilk şey güncellemeyi kapatmaktır, şimdiye kadar hep böyle kullandım...

Okuyan ve yorumlayan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
S24+ tavsiye ederim. Exynos 2400 sorunlu falan değil. Gayet de iyi ve güçlü bir işlemci. Snapdragon 8 Gen 3 gücünde ve stabilite konusunda da yakın. Üzeceğini düşünmüyorum.

S24 kullanıyorum ve çok memnunum. S24+ çok daha iyidir. Isınma sorunu hiç olmaz ama s23'te ısınma olayı en büyük sorundu. Exynos da 2100 bile harikaydı 2400 çok daha iyi. Eski telefon almanı önermem. Ekran boyutu önemli değil büyük olsun diyorsan s24+ mantıklı.

S24+ tavsiye ederim. Exynos 2400 sorunlu falan değil. Gayet de iyi ve güçlü bir işlemci. Snapdragon 8 Gen 3 gücünde ve stabilite konusunda da yakın. Üzeceğini düşünmüyorum.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Onlarca video izledim, Reddit başlıklarına baktım. Fakat S23'ten geçenler başta olmak üzere her baktığım yerde olumsuz kullanıcı yorumlarına tanık oldum. Keşke ABD'deki gibi SD ile çıksaymış dediğim bir cihaz oldu...

S24 kullanıyorum ve çok memnunum. S24+ çok daha iyidir. Isınma sorunu hiç olmaz ama s23'te ısınma olayı en büyük sorundu. Exynos da 2100 bile harikaydı 2400 çok daha iyi. Eski telefon almanı önermem. Ekran boyutu önemli değil büyük olsun diyorsan s24+ mantıklı.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Sizin adınıza sorun yaşamadığınız için sevindim fakat gördüğüm yorumların çoğunluğu zıt yönde olunca ister istemez bu başlığı açtım. Herkesin kullanım şartları ve şekilleri farklıdır elbet ama çoğunluk yorumlarına göre fikir edinmeye çalışıyorum.

S24 kullanıyorum ve çok memnunum. S24+ çok daha iyidir. Isınma sorunu hiç olmaz ama S23'te ısınma olayı en büyük sorundu. Exynos da 2100 bile harikaydı 2400 çok daha iyi. Eski telefon almanı önermem. Ekran boyutu önemli değil büyük olsun diyorsan S24+ mantıklı.

S23 eski mi?

S23 de hiçbir ısınma yaşamadım 🧐

Yorumunuz için teşekkür ederim. Onlarca video izledim, Reddit başlıklarına baktım. Fakat S23'ten geçenler başta olmak üzere her baktığım yerde olumsuz kullanıcı yorumlarına tanık oldum. Keşke ABD'deki gibi SD ile çıksaymış dediğim bir cihaz oldu...
Tabii Snapdragon ile gelse daha iyi olurdu fakat insanların abarttığı gibi bir durum söz konusu değil. Bazıları hâlâ eski Exynos işlemciler gibi sanıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı