S24+ Exynos vs S23 Snapdragon

7K ise gayet de değer ya. 45 watt özelliği bile önemli. Pil boyutu falan önemli... Uzun ömür gider S24+...

Bence bu teknolojinin sonu yok S23 de gayet uzun ömür gider ve normal bir kullanıcı hiçbir fark hissetmez.

7k ise gayet de değer ya. 45 watt özelliği bile önemli. Pil boyutu falan önemli... Uzun ömür gider s24+...
Hocam burada da 5 daha ver S23U al diyenler çıkacaktır işte...

Uzun ömür konusunda da her cihaz 2-3 yıl sonra sapıtıyor, en azından bende öyle oldu. Sony varken Xperia serisi, sonrasında da Çin cihazları kullandım ama. Onu belirtmezsem haksızlık olur.

Hocam burada da 5 daha ver S23U al diyenler çıkacaktır işte...

Uzun ömür konusunda da her cihaz 2-3 yıl sonra sapıtıyor, en azından bende öyle oldu. Sony varken Xperia serisi, sonrasında da Çin cihazları kullandım ama. Onu belirtmezsem haksızlık olur.
Yeni Türkiye gerçekliğinde her zaman üst modele biraz fazla verip almak mantıklı. Sen 2, 3 yıl sonra 40'a aldığın telefonun 80 bin olma ihtimalini düşününce arada vereceğin farkın değeri kalmayacak. s21+'ı 10 bine almıştım düşün. s21 9 bindi. bin tl fazla vereyim mi diye düşündüğümü hatırlıyorum o zaman. 2024 yılında bu çok komik geliyor. Sakın s23 alma derim. Güncelleme olayını da hafife alma. Yazma dedin ama o da çok önemli gerçeklik. 7 yıl gelecek sen 4 yıl kullan sonra yeni telefon alırsın.

S24 kullanıyorum ve çok memnunum. S24+ çok daha iyidir. Isınma sorunu hiç olmaz ama S23'te ısınma olayı en büyük sorundu. Exynos da 2100 bile harikaydı 2400 çok daha iyi. Eski telefon almanı önermem. Ekran boyutu önemli değil büyük olsun diyorsan S24+ mantıklı.

İlk defa S23'te ısınma sorunu var diyen birini görüyorum. Gen 2 serin çalışan ve verimli bir işlemci olarak biliniyor herkes tarafından.

Exynos 2400, S24 kasasinda bile S23'e yakin tüketim ve termal sonuclar veriyor. S24 Plus'in buyuk kasasinda ısınma yonunden sorun cikartmayacaktir. Iki cihaz arasinda panel farki var, QHD cozunurluk ve daha parlak panel bulunuyor S24 Plus'da.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı