S24 FE neden One UI 7 güncellemesi almadı?

• Konuyu başlatan lieys
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 321
  • Görüntüleme 27.086
Gecikmenin donanımdan kaynaklandığını düşünmüyorum. S24 FE için her yere güncelleme geldi, dolayısıyla donanım uyumsuzluğundan kaynaklı bir gecikme değildir diye düşünüyorum. Belki çok uçuk bir örnek olabilir ama Samsung Türkiye daha fazla s25 modeli satmak için s24 FE için güncelleme yayınlamıyordur tabi bir teori bu. Kaldıki csc kodu değiştiren arkadaşlarda sanırım stabil şekilde one ui 7'yi kullanıyorlardır. Ben de csc değiştirmek istiyorum ama beceremedim. Global bir şirkette olsa Türkiye'deki yöneticilerin nedense geç gelmesine bilerek vesile olduklarını düşünür oldum.
Hocam çok haklısın bu arada bence de daha çok S25 satalım ya da şu an S25 Edge ön satışa çıktı satabildiğimiz kadar satalım mentalitesiyle vermiyor olabilirler. Bu arada CSC değiştirirken sorun yaşadığın yerlerde yardımcı olabilirim.

Arkadaşlar olayın Samsung Türkiye ile alakası yok. One UI güncellemeleri doğrudan Samsung'un merkez sistemleri tarafından dağıtılıyor. Samsung Türkiye sadece güncellemenin tahmini ne zaman geleceği bilgisini paylaşıyor. Güncellemelerin cihazlara ulaşma zamanlaması bölgeye ve operatöre göre değişiklik gösterebilir. Ben de Galaxy Tab A9+ kullanıyorum, One UI 7 halen gelmedi ve bu durum biraz can sıkıcı. Ben de sizler gibi bir daha Samsung cihaz almayacağımı söyledim ama sonradan hata yaptığımı anlayınca vazgeçtim.

Hocam çok haklısın bu arada bence de daha çok S25 satalım ya da şu an S25 Edge ön satışa çıktı satabildiğimiz kadar satalım mentalitesiyle vermiyor olabilirler. Bu arada CSC değiştirirken sorun yaşadığın yerlerde yardımcı olabilirim.
valla çok sevinirim eğer yardım edersen gerçi az kaldı, 1 hafta daha bekleyebilirim.

bu gözler bunu da gördü. s24 fe one ui 7 aldı

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250513_151621_Software update.jpg
    Screenshot_20250513_151621_Software update.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 53

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı