S24 FE neden One UI 7 güncellemesi almadı?

Hocam çok haklısın bu arada bence de daha çok S25 satalım ya da şu an S25 Edge ön satışa çıktı satabildiğimiz kadar satalım mentalitesiyle vermiyor olabilirler. Bu arada CSC değiştirirken sorun yaşadığın yerlerde yardımcı olabilirim.

Arkadaşlar olayın Samsung Türkiye ile alakası yok. One UI güncellemeleri doğrudan Samsung'un merkez sistemleri tarafından dağıtılıyor. Samsung Türkiye sadece güncellemenin tahmini ne zaman geleceği bilgisini paylaşıyor. Güncellemelerin cihazlara ulaşma zamanlaması bölgeye ve operatöre göre değişiklik gösterebilir. Ben de Galaxy Tab A9+ kullanıyorum, One UI 7 halen gelmedi ve bu durum biraz can sıkıcı. Ben de sizler gibi bir daha Samsung cihaz almayacağımı söyledim ama sonradan hata yaptığımı anlayınca vazgeçtim.

Neden bu konu teknoloji haber sitelerinde yer almıyor anlamış değilim. S21FE güncelleme verilirken halen S24FE ye verilmemesi büyük skandal bana göre.

valla çok sevinirim eğer yardım edersen gerçi az kaldı, 1 hafta daha bekleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…