S24 FE neden One UI 7 güncellemesi almadı?

Eki Görüntüle 2482303Eki Görüntüle 2482304

Evet CSC yaptım Knox sayacım duruyor güncellemeyi yaptıktan sonra tekrar Türkiye yaptım ve hiçbir sorun yok One UI 7 önceden aldım ve mükemmel.

Samsung Türkiye'de bit yeniği var gibi. Satış için her şeyi yapar bunlar. Resmi güncelleme Avrupa ve Kuzey Amerika verdiler Türkler 1 ay sonraya erteledi. Normalde 1-2 güne bizde de dağıtıma başlanması gerekti.

Bilerek millet üst modeli alsın diye hocam pazarlama taktiği bunlar iPhone laf ederler ama malum ortada.

Bu saatten sonra almasına gerek yok, safi sinir bozukluğu.

Ben de aynı dertten yakınıyorum. Ne zaman gelecek diye de bekliyorum açıkçası, tarih olmuş Mayıs ve hala güncelleme yok. Oysaki, guncelmiyiz sitesinde de 30 nisan diyordu. Onu da değiştirmiş mübarekler.

Bilerek millet üst modeli alsın diye hocam pazarlama taktiği bunlar iPhone laf ederler ama malum ortada.
iPhone de pek farklı değil. Sadece cihazları güncel tutuyor.

FE için optimizasyon fazla uğraştırıyor sanırsam. Gelecek haftaya kadar gelir kanaatindeyim. Tanıttıkları sistemi 4 aydır yayınlamaları çok saçma. Apple çıkarttığı gibi tüm cihazlara yollamıştı. Samsung zar atıyor hangi cihaza getirelim diye. Android olduğu için de çok açık çıkıyor bu da bir etken.

S22 de almadı bu arada. Güney Kore'de almış deniyor. Henüz gelmedi. Neden Apple gibi şak diye tüm cihazlara gelmiyor da böyle yılan hikayesi oluyor halen anlamadım.

Amerika'da Exynos modeller aldı haftaya global dağıtılabilir.
Beklemedeyiz. One UI 6.1 stabil gelmiyor maalesef bazen kilit açtığımda ekran açılmış gibi görünüp hiçbir yanıt vermiyor tekrar kilit tuşuna basıp geri parmak iziyle açınca düzeliyor. Umalım One UI 7 sorunsuz olur.

Ben S22'yi One UI 5 ile almıştım 6 geldi AI özellikleri dışında hiç güzel değil ve pil ömrü ile hızı da rezil etti. Arayüzü pek umurumda değil de performansı stabiliteyi düzeltsin yeter yeni gelen güncelleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…