S24 FE vs Honor 200 Pro

Bütçe
30000

CaptainKirk

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle hayırlı akşamlar. Size bugün benim için önemli olan bir karşılaştırmayı değerlendirmenizi isteyeceğim. 30 bin TL alttı bu iki telefon altında kaldım. Honor 200 Pro yazılımdan dolayı şüpheye düşürdü. S24 FE ise birçok şeyden ama en önemlisi PWM değeri 240mış. Çok az değil mi? Eski telefonlar gibi baş ağrısı yapmaz mı? Sonra kamera konusunda Honor 200 Pro sensörüyle bayağı bir fark atıyor ekran olarak da ekran gövde S24 FE biraz kalın gibi geldi. A55 kadar olmasa da biraz öyle kalın hissettirdi. Amacım çok yok, sıradan telefon kullanıcısıyım. Ara sıra oyun oynar video izlerim, çok kullanmam.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-06 232337.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-06 232337.png
    289,7 KB · Görüntüleme: 344
Amacın video kalitesi değilse S24FE alma zaten duvar kolonu gibi çerçeveleri rahatsız eder muhtemelen.

Genel olarak 30k altı bütçe de sıfır Samsung ve Apple almak mantıklı değil.

Kamera, batarya, hızlı şarj ve ekran olarak Honor 200 Pro. Bir de 12 GB RAM'e sahip.

İşlemci ve 7 sene güncelleme için S24 FE.

Bu arada Honor'un yazılımdan korkmaya gerek yok, akıcılık ve optimizasyon olarak iyidir.

8K 30FPS var diye S24 FE daha iyi demek doğru olmaz. S24u olan biri bile kaç kere 8K 30FPS kullanıyor ki? Daha gelişmesi gerek, hiç stabil değil 8k.
Onun dışı yani video olarak da H200p daha iyi.

Hocalar konu açarken ceza aldiğim için yazamadim ama benim kafam S24 FEden yönde gerek yazilim güncellemesi gerek Samsung s serisi olmasiyla aklımı çeldi ve evet H200Pro daha iyi ozelliklere sahip olabilir ama yazilim guncellemesi yok. Ben uzun süre kullanmak istiyorum.

Amacın video kalitesi değilse S24FE alma zaten duvar kolonu gibi çerçeveleri rahatsız eder muhtemelen.

Genel olarak 30k altı bütçe de sıfır Samsung ve Apple almak mantıklı değil.

8K 30FPS, 4K 60FPS ve 1080p 60FPS videolar çekiyorum, cam gibi, kamerada noise yok, HDR ve renkleri çok güzel. S24 FE kullanıyorum. Anlamadım neden güzel değil video kalitesi?

Hocalar konu açarken ceza aldiğim için yazamadim ama benim kafam S24 feden yönde gerek yazilim güncellemesi gerek Samsung s serisi olmasiyla aklımı çeldi ve evet H200Pro daha iyi ozelliklere sahip olabilir ama yazilim guncellemesi yok. Ben uzun süre kullanmak istiyorum.

Bende arada kalmıştım ve S24 FE aldım. Isınma sorunu yok, hızlı, kamerası güzel, şarjı bana yetiyor 1 gün gece 11e kadar yetiyor. Memnunum kardeşim. Al, hiç aklın karışmasın.

8K 30FPS, 4K 60FPS ve 1080p 60FPS videolar çekiyorum, cam gibi, kamerada noise yok, HDR ve renkleri çok güzel. S24 FE kullanıyorum. Anlamadım neden güzel değil video kalitesi?

Bende arada kalmıştım ve S24 FE aldım. Isınma sorunu yok, hızlı, kamerası güzel, şarjı bana yetiyor 1 gün gece 11e kadar yetiyor. Memnunum kardeşim. Al, hiç aklın karışmasın.

Tamamdır hocam öyle yapacağim. Sağ olasın.

Hocalar konu açarken ceza aldiğim için yazamadim ama benim kafam S24 FEden yönde gerek yazilim güncellemesi gerek Samsung s serisi olmasiyla aklımı çeldi ve evet H200Pro daha iyi ozelliklere sahip olabilir ama yazilim guncellemesi yok. Ben uzun süre kullanmak istiyorum.

Eğer güncelleme önemliyse zaten S24 FE daha mantıklı. İçin rahat alabilirsin FE olmasına bakma. Şu ana kadarki en iyi FE modeli denebilir. Bazı düz modellerden bile iyi çıkış yaptı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı