S24 FE vs iPhone 13

İki telefonu da araştırdım S24 FE biraz daha hoşuma gitti ancak kafamı karıştıran bazı sorular var.
Ben bu telefonu oyun için almayacağım çok sıkılırsam 1-2 el 101 okey atarım genel olarak sosyal Medya'da takılacağım. Kamerası benim için önemli ve akşamları çoğu zaman dışarıda oluyorum. Akşam fotoğrafı güzel çekmesi gerek 1-2 yerde okuduğum kadarıyla S24 fenin ön kamerası biraz düşük kalıyormuş akşam sıkıntı yapar mı? Ve video çekim kalitesi nasıl 13'e göre 2-3 video izledim hepsinde farklı kalite gördüm. S24 FE'nin çentiği bazı kişilerin gözüne batmış bazıları da göze batmıyor diyor.
Bu sorular aklıma takıldı.(başka telefon önerisine kapalıyım.)
s24 fe her türlü önde s24 fe al keyfıne bak :D

iPhone 13 kullanıyorum, ilk defa iOS'a geçtim birkaç hafta önce. Daha önce hiç yüksek seviye Android cihaz kullanmadım, dandik ve markasız bir telefondan geçtim iPhone 13'e.

S24FE hakkında bilgim yok. iPhone 13 için konuşacak olursam, arka kamera ve video kalitesi gayet iyi lakin ön kamera için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Çin malı telefon gibi çekebiliyor iyi ışık olmadığı takdirde. Ek olarak telefonu bir objeye yaklaştırırsanız 144p çekiyor fotoğrafı. iOS'u ilk defa deneyimleyen birisi için hayal kırıklığı olduğunu söyleyebilirim.

Markasız dandik Android telefonum bu bahsettiğim yakınlaştırma konusunda daha iyi çekiyor, o kadar söyleyebilirim.

Onun dışında telefon kullanan birisi değilim. Bana yetiyor mu, yetiyor. 30 bin TL'ye değer mi? Hayır. S24 FE önerimdir.

iPhone 13 kullanıyorum, ilk defa iOS'a geçtim birkaç hafta önce. Daha önce hiç yüksek seviye Android cihaz kullanmadım, dandik ve markasız bir telefondan geçtim iPhone 13'e.

S24FE hakkında bilgim yok. iPhone 13 için konuşacak olursam, arka kamera ve video kalitesi gayet iyi lakin ön kamera için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Çin malı telefon gibi çekebiliyor iyi ışık olmadığı takdirde. Ek olarak telefonu bir objeye yaklaştırırsanız 144p çekiyor fotoğrafı. iOS'u ilk defa deneyimleyen birisi için hayal kırıklığı olduğunu söyleyebilirim.

Markasız dandik Android telefonum bu bahsettiğim yakınlaştırma konusunda daha iyi çekiyor, o kadar söyleyebilirim.

Onun dışında telefon kullanan birisi değilim. Bana yetiyor mu, yetiyor. 30 bin TL'ye değer mi? Hayır. S24 FE önerimdir.
aynen öyle haklısın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı