S24 mü S25 mi?

Bütçe
50k

Tm_CyreX

Hectopat
Merhaba, küçük bir cihaz istiyorum. Samsung serisinde sadece bu iki seçeneğim var. Telefonu günlük işler için kullanıyorum, oyun falan pek oynamıyorum. Bütçem iki telefona da yeterli fakat S25 aradaki yaklaşık 16k'lık fiyat farkına değer mi yoksa S24 mü tercih etmeliyim?

S25 serisi hem Snapdragon 8 Elite işlemciye sahip olması hem de 12 GB RAM olması bile almak için yeterli bir sebep.

Hocam günlük kullanımsa amaç aradaki farka değmez. Pil ömrü olarak S25 daha iyi olabilir, onun dışında günlük kullanımda hiçbir fark hissetmezsiniz.
Elbette S25 daha uzun ömürlü olur ama aradaki fiyat farkını bence hak edecek bir cihaz değil. Ben de aynı iklimde kalıp S24 aldım, keşke S25 alsaydım dediğim durum olmadı. Ama S25 alsaydım o kadar fiyat farkına değmez deyip pişman olurdum.

Hocam günlük kullanımsa amaç aradaki farka değmez. Pil ömrü olarak S25 daha iyi olabilir, onun dışında günlük kullanımda hiçbir fark hissetmezsiniz.
Elbette S25 daha uzun ömürlü olur ama aradaki fiyat farkını bence hak edecek bir cihaz değil. Ben de aynı iklimde kalıp S24 aldım, keşke S25 alsaydım dediğim durum olmadı. Ama S25 alsaydım o kadar fiyat farkına değmez deyip pişman olurdum.

Anladım hocam. Peki S24ten yana hiçbir sorun yaşadınız mı tavsiye eder misiniz şu an 2026'da bile alsak uzun süre sıkıntısız götürebilecek bir telefon mudur? Ben iPhone 13ten geçeceğim pek Android ekosistemine hakim değilim o yüzden soruyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı