S24 Plus alınır mı?

Ooo bayağı amiral gemisiymiş ya telefonun. S23 kullan bakalım gerçek amiral gemisi. Bu sorunların biri bile var mı öyle konuşalım.

Android fanboyluğunu abartmayın isterseniz beğenmediğiniz cihaz 20-23K
Gidip bu fiyata ikinci el iPhone almak daha mantıklı en azından stabil 5 sene sonra da aynı performansı veriyor.
Hem bir durum daha satmak isteseniz iPhone satılır şu an hala 6sler satılıyor Android'i satamazsiniz elinizde kalır ya da çok düşük fiyata gider.

Gidip bu fiyata ikinci el iPhone almak daha mantıklı en azından stabil 5 sene sonra da aynı performansı veriyor.
Hem bir durum daha satmak isteseniz iPhone satılır şu an hala 6sler satılıyor Android'i satamazsiniz elinizde kalır ya da çok düşük fiyata gider.

Sen satmak için mi cihaz alıyorsun? iOS beş sene sonra verirse Samsung 10 sene verir sen hiç dert etme. En azından Samsung'da planlı eskitme yok. Yeni modelleri satmak için eskileri yavaşlatmıyor Apple gibi.

Sen satmak için mi cihaz alıyorsun? iOS beş sene sonra verirse Samsung 10 sene verir sen hiç dert etme. En azından Samsung'da planlı eskitme yok. Yeni modelleri satmak için eskileri yavaşlatmıyor Apple gibi.

O kadar yazdığım şey arasından buna mi takıldınız cidden ne demek istediğimi sizde anladınız muhalefet olmak için konuşuyorsunuz sadece.

Dediğim gibi 2013'te çıkan Note 4 cihazı 2021'e kadar kullandım. Arızalanmadı. Kasmıyordu donma yoktu. Bence sen iPhone fanboyluğunu bırak.

O kadar yazdığım şey arasından buna mi takıldınız cidden ne demek istediğimi sizde anladınız muhalefet olmak için konuşuyorsunuz sadece.
Ablamda İphone 7 vardı. Telefon ana ekranda kasıyordu. 2017 yılında çıkan bir cihaz.

Mükemmel bir tercih. Plus modelini alacaksınız değil mi?
Evet plus modelini alacağım.

Apple o kadar para ver sana 60Hz sunsun. Bunun neyini savunabiliyorsun? Adamlar sadece para tuzağı. Samsung mükemmel bir marka hiçbir kusuru yok.
Haklısın hocam. A12 de bile 60 hz var. Çok saçma bencede.

Ve de 3 güncellemeyle ana ekranda 30 fps alıyor.

Apple o kadar para ver sana 60Hz sunsun. Bunun neyini savunabiliyorsun? Adamlar sadece para tuzağı. Samsung mükemmel bir marka hiçbir kusuru yok.

Pro al.

Dediğim gibi 2013'te çıkan Note 4 cihazı 2021'e kadar kullandım. Arızalanmadı. Kasmıyordu donma yoktu. Bence sen iPhone fanboyluğunu bırak.

Ablamda iPhone 7 vardı. Telefon ana ekranda kasıyordu. 2017 yılında çıkan bir cihaz.

Evet Plus modelini alacağım.

Eski IPhone'lar kötü zaten 11 ve üstü alınır.

Abartmasak nasıl olur mesela? Bende kullanıyorum mis gibi cihaz hiçbir sıkıntısı yok Exynos'un.

Aslında var. Hala exynos un sorunlarını çözemedi Samsung. Isınıyor, fazla güç tükettiği için bataryasının günü çıkarması için insanlar kırk takla atıyor.
S24 te ayrıca işlemci kamera uyumsuzluğu da rapor ediliyor.
Bizzat snapdragon 8gen3 işlemcili S24 ile exynos 2400 işlemcili S24 arasında çok fark var. Bu farklar yüzünden yaşadığım ülkede insanlar Abd ve Kanada dan getirilmiş S24 ve S24+ alıyor.

Kendim snapdragon 8gen2 işlemcili S23+ kullanıyorum hiç bir sorun yok. Ama exynos lu samsung kesinlikle almam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı