S24 Plus ekran süresi nasıl artırılır?

Dediğim gibi hocam hem Apple hem de Samsung'un en tepe modellerini alıyorum her sene. Ek olarak heyecan verici bir telefon çıkarsa (Vivo X200 Ultra) gibi onları da denemeye çalışıyorum.

Hocam bu sene bence de en heyecan verici olanlardan Vivo X200 Ultra. Bir de ben elime geçerse magic 7 Pro'ya bakmaya çalışıcağım. Harbi Xiaomi falan yüzünden Çinliler kötü algısı oluştu biraz ama bu amiral gemisi olayında çok iyi şeyler deniyorlar.

Ne kadar sürede doluyor hocam 25W'da 45W ile taktığımda 10 şarj varken 57 dakikada falan fulleniyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Süreyi inanın hiç ölçmedim ama
Samsung cihazı korumak için ısındıkça ve şarj seviyesi arttıkça W kısıyor. Bu yüzden 45W %75 80e kadar %6-8 daha öndeyken şarj 85i geçti mi sadece %1 farka düşüyor.
Tabii elbette acil bir işin varsa %60 65 seviyesine kadar 45W daha avantajlı ve hızlı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Süreyi inanın hiç ölçmedim ama.
Samsung cihazı korumak için ısındıkça ve şarj seviyesi arttıkça W kısıyor. Bu yüzden 45W %75 80e kadar %6-8 daha öndeyken şarj 85i geçti mi sadece %1 farka düşüyor.
Tabii elbette acil bir işin varsa %60 65 seviyesine kadar 45W daha avantajlı ve hızlı.

Yok öylesine 45W ile şarj ediyorum hızlı dolsun diye ama gece yatarken takıyorum zaten acaba 25W mu yapsam bende.

Yok öylesine 45W ile şarj ediyorum hızlı dolsun diye ama gece yatarken takıyorum zaten acaba 25W mu yapsam bende.

45W aldıysan 45W kullan bir şey olmaz. Tabii acelem yok yatarken takayim sabah çekeyim dediğim zamanlar ben hızlı şarjı kapatıyorum, pil koruma adaptifte yavaş yavaş şarj oluyor hem daha az ısınır hem pil süresi olarak çok az da olsa fark ediyor deniliyor forumlarda. Yine hızlı şarjda zarar vermez. Öbür markalar 100W falan kullanırken Samsung 45W ile ölmez.

45W aldıysan 45W kullan bir şey olmaz. Tabii acelem yok yatarken takayim sabah çekeyim dediğim zamanlar ben hızlı şarjı kapatıyorum, pil koruma adaptifte yavaş yavaş şarj oluyor hem daha az ısınır hem pil süresi olarak çok az da olsa fark ediyor deniliyor forumlarda. Yine hızlı şarjda zarar vermez. Öbür markalar 100W falan kullanırken Samsung 45W ile ölmez.

Az da olsa fark ediyorsa denemekten zarar gelmez gibi.

Hocam bu sene bence de en heyecan verici olanlardan Vivo X200 Ultra. Bir de ben elime geçerse magic 7 Pro'ya bakmaya çalışıcağım. Harbi Xiaomi falan yüzünden çinliler kötü algısı oluştu biraz ama bu amiral gemisi olayında çok iyi şeyler deniyorlar.

En basitinden 1 inç kamera sensörü ile gelecek telefon bu bile yeterli benim için hocam.

Acaba Instagram ve TikTok falan arka planda kısıtlasam mı arka planda fazla kullanıyor ikisinin de açık bakmamdan bile fazla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı