Çözüldü S24 Plus ekran süresi nasıl?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
6
Daha fazla  
Always on Display hep açık, Bluetooth genelde açık, Wi-Fi hep açık, 120Hz, FHD+ ayarlarda kullanıyorum. Adaptif parlaklık da açık. 2 gün önce aldım acaba bataryası toparlar mı kendini? İnsanlar Members'ta falan S24 ile 7 saat ekran süresinden bahsediyor.

Screenshot_20240814_120914_Device care.jpg

Çözüm
Always on Display hep açık, Bluetooth genelde açık, Wi-Fi hep açık, 120Hz, FHD+ ayarlarda kullanıyorum. Adaptif parlaklık da açık. 2 gün önce aldım acaba bataryası toparlar mı kendini? İnsanlar Members'ta falan S24 ile 7 saat ekran süresinden bahsediyor.

Eki Görüntüle 2284173
Hayirli olsun, batarya 1 haftada biraz daha iyilesir. S24 ile 7 saatten bahsedenler bence oyun oynamayan kisilerdir.
Hocam şu an durum nedir?

Hocam benim için soruyorsanız epey bir iyi. Yukarıdaki kullanımla muhtemelen %100 şarj 8 saati görürüm çok rahat. Genelde 9 10 saatleri gördüğüm oluyor. QHD+ ile kullanıyorum ekranı. Hatta güç tasarrufu açık ve oyunsuz ağırlık sosyal medya kullanımda 11 saati gördüğüm oluyor(Wi-Fi). Batarya toparlanması tamamlandı diyebilirim.

Hocam benim için soruyorsanız epey bir iyi. Yukarıdaki kullanımla muhtemelen %100 şarj 8 saati görürüm çok rahat. Genelde 9 10 saatleri gördüğüm oluyor. QHD+ ile kullanıyorum ekranı. Hatta güç tasarrufu açık ve oyunsuz ağırlık sosyal medya kullanımda 11 saati gördüğüm oluyor(Wi-Fi). Batarya toparlanması tamamlandı diyebilirim.
Hocam ne kadar süre zarfında oldu?

Hocam ne kadar süre zarfında oldu?

Tam emin değilim bir süre pil grafiğine bakmamıştım ama 2 3 ay sonunda artık cidden tatmin edici sonuçlar almaya başladığımı fark ettim. Şu an 7 8 ay olacak ve pil işini artık kafaya takmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı