Çözüldü S24 Plus ekran süresi nasıl?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
6
Daha fazla  
Always on Display hep açık, Bluetooth genelde açık, Wi-Fi hep açık, 120Hz, FHD+ ayarlarda kullanıyorum. Adaptif parlaklık da açık. 2 gün önce aldım acaba bataryası toparlar mı kendini? İnsanlar Members'ta falan S24 ile 7 saat ekran süresinden bahsediyor.

Çözüm
Hayirli olsun, batarya 1 haftada biraz daha iyilesir. S24 ile 7 saatten bahsedenler bence oyun oynamayan kisilerdir.
Bir süre sonra biraz daha iyi oluyor hocam. Benim S24 Ultra aldıktan 1-2 hafta sonra tam istediğim seviyeye geldi.

Evet. Instagram ve TikTok kullandım en ağır uygulama olarak. Sanırım batarya daha alışamadı.
Usta durum güncellemesi yapar mısın baya zaman geçmiş şimdi nasıl? Ben de yeni aldım 6 saat oyunsuz Max görüyor

Son düzenleme:
Gördüğüm kadarıyla S24 FE batarya konusunda S24+'dan da iyi. FHD+ 120Hz ile bu ekran süresini alıyorsunuz QHD ile S23'in ekran süresini alırsınız. Kötü değil yine rahatlıkla 7 saat ekran süresi alınıyor ama şöyle 8.5-9 saat ekran süresi almak zor gibi.

Evet hocam ama aynı statüde değiller o yüzden kıyas yanlış bence pil konusunda günlük kullanımda iyi olabilir fakat oyundaki performans açısından fark olacağını düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…