Aklımda genel olarak S24 Plus var. Ocak ayı gibi alacağım. S25 ise o aylarda çıkacak beklemeli miyim? Fiyat nasıl olur? S24 Plus aklımda var fakat Exynos korkutuyor birisi iyi diyor birisi kötü diyor. Xiaomi 14T Pro nasıl?
Performans istiyorsan 14T pro, 144 hz ekran var. S24 plus da gayet güzel. Kamera olarak 14T pro biraz daha iyi. İkiside üzmez. Kriterlerine göre seç.Aklımda genel olarak S24 Plus var. Ocak ayı gibi alacağım. S25 ise o aylarda çıkacak beklemeli miyim? Fiyat nasıl olur? S24 Plus aklımda var fakat Exynos korkutuyor birisi iyi diyor birisi kötü diyor. Xiaomi 14T Pro nasıl?
Performans istiyorsan 14t Pro, 144 Hz ekran var. S24 Plus da gayet güzel. Kamera olarak 14t Pro biraz daha iyi. İkisi de üzmez. Kriterlerine göre seç.
S25 serisi için 50k veya üzeri bütçeyle çıkarlar diye düşünüyorum. Paran varsa bekle tabi. Bozma falan yok, gayet normal, özgür bir yazılımı var, ben bir önceki MİUİ güncellemelerini sevmemiştim, bana göre HyperOS gayet kaliteli, yakın zamanda Hyperos 2.0 çıkacak biraz daha Apple gibi olacak ve hoş duruyor bana göre. Amiral gemisi ve üst sınıflar için daha düzgün oluyor. Sana kalmış bir şey. Xiaominin üst ve amiral gemisi telefonları sana kolay kolay dert çıkarmaz merak etme.İkisi de benzer fiyatta da diye biliyorum S25 sersini beklemeli miyim? HyperOS sonradan bozuyor diyorlar hala bilemiyorum.
S25 serisi için 50k veya üzeri bütçeyle çıkarlar diye düşünüyorum. Paran varsa bekle tabii. Bozma falan yok, gayet normal, özgür bir güncellemesi var, amiral gemisi ve üst sınıflar için daha düzgün oluyor. Sana kalmış bir şey. Xiaomi'nin üst ve amiral gemisi telefonları sana kolay kolay dert çıkarmaz merak etme.
Xiaomi 14.Siz ne kullanıyorsunuz?
Xiaomi 14.
Rica ederim.Sağ ol cevapların için.
S25 s24+ kıyasla pahalı çıkar. Önerim S24+ olur.Aklımda genel olarak S24 Plus var. Ocak ayı gibi alacağım. S25 ise o aylarda çıkacak beklemeli miyim? Fiyat nasıl olur? S24 Plus aklımda var fakat Exynos korkutuyor birisi iyi diyor birisi kötü diyor. Xiaomi 14T Pro nasıl?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.