S24 Plus vs Xiaomi 14T Pro

ulujohan

Hectopat
Arkadaşlar selam.

2 telefondan birini alacağım. Bütçem 35-40.

5.5-6 senedir not 8 Pro kullanıyorum genel olarak memnun kaldım diyebilirim. Oyunla falan işim olmaz, telefon hızlı olsun problem çıkarmasın şarjı uzun gitsin uygulamalarda problem cıkarmasın yeter. Bir de kameraları nasıl bu ikisinin karşılaştırınca?

Şu an 14T Pro 34.500 TL, S24+ 41.000 TL. Aradaki fark değer mi S24+ almaya?

Arkadaşlar selam.

5.5-6 senedir not 8 Pro kullanıyorum genel olarak memnun kaldım diyebilirim. Oyunla falan işim olmaz, telefon hızlı olsun problem çıkarmasın şarjı uzun gitsin uygulamalarda problem cıkarmasın yeter. Bir de kameraları nasıl bu ikisinin karşılaştırınca?

İkiside güzel telefon, ama fiyat farkı değmez. Kamera olarak gidip karşılaştırsan daha iyi olur senin için. Ona göre seçim yap.

POCO telefon kullanıyorum ve Xiaomi'nin HyperOS işletim sistemi One UI ile yarışamaz bence. Ayrıca 14T Pro 4, S24+ 7 yıl güncelleme alacak.

One UI 6.1 berbattı fakat 7'yi iyi yaptı sonunda Samsung.

Yanlış bilgi
Arkadaşlar selam.

Xiaomi 14T Pro açık ara farkla. 7 yıl güncelleme HyperOS sürümü çok güzel akıcı oldu IPhone'dan farkı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi 14T Pro açık ara farkla. 7 yıl güncelleme HyperOS sürümü çok güzel akıcı oldu IPhone'dan farkı yok.
HyperOS akıcı ama onun dışında boş. 7 yıl güncelleme 2025 modellerinde geçerli. HyperOS kullanıyorum geçen güncelleme geldi HyperOS 2'ye güncelledim telefonu. Ana ekran uygulama düzeni seçeneklerini azaltmışlar. 4-5 tane seçenek vardı artık sadece 2 tane var. Şaka gibi...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı