S24 Ultra alınır mı?

  • Konuyu başlatan Woex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 672
YouTube olsun forumlarda olsun her yerde incelememe rağmen hala iOS deneme hevesimden dolayı S24 Ultra ve iPhone 15 Pro Max arasında kaldım. Şu anda kullandığım cihaz A32 şu an 3.yılında ve yazı yazarken bile takılmaya başladı S24 ultrada ilerleyen yıllarda bu sıkıntıları yaşar mıyım? S24 ultranın donanım olarak önde olduğunun farkındayım fakat belli bir yıldan sonra Android olduğu için takılmalar başlar mı? Yoksa şimdiden IPhone'ye mi geçmeliyim sonuçta iOS işletim sisteminde takılmalar donmalar mümkün değil artılarını eksilerini söyleyip yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Samsung S24 Ultra tabii ki pişman olmazs8'ın merak etme.
 
Samsung'un s serisini diğer serileriyle karıştırmayın arkadaşlar bütçeye göre telefon yapan bir marka ama s serisi çok farklı daha iyi performans, kamera ve özgürlük istiyorsan S24 Ultra en iyi seçenek.
 
A32 kullanıyorum s serisinde de yüz tarama işi yavaş mı?
iPhone kadar hizli degil. Bu gayet normal. iPhone yuz taramayi ekstra sensorler ile yaparken Samsung sadece kamerayla yapiyor. Dinamik ada zaten yuz tarama sensorleri icin bulunuyor sayilir. Ayni zamanda Apple geceleri okuyabilirken Samsung bazen okuyamiyor. Bence parmak izinden dolayi eksi sayilmaz bu. Parmak izinin yuz tanimaya gore daha mantikli oldugunu dusunuyorum. Ultrasonik parmak izleri hem hizli hem de tutarli. Ornegin telefon elimde diyelim parmak izinin yerini bildigim icin yuzume dogru getirirken parmagimi da sensore koyuyorum direkt acmis oluyorum. Tabii kisisel tercihler.
 
İstediği kadar lüks olsun sonuçta Android ilerleyen zamanlarda takılmalar yaşatacaksa neden alınsın?
Kim dedi takılma olduğunu? Abim note 5 kullanıyor ilk çıktığında aldı bendede s9 plus var ilk çıktığında aldım. telefonlar ilk gün hızında hala.
 

Geri
Yukarı