S24 Ultra mı Xiaomi 14 Ultra mı?

Reklamlar kapatılıyor, karşıma çıkmıyor. Sadece güvenlik bölümünde RAM veya hafıza temizleme kısmına girince çarpıya basıp kapanmalık 1 tane çıkıyor onu da sorun etmiyorum. Ara sıra dedikleri oluyor takmıyorum. Fazla reklam zaten çıkmaz öyle bir şey olursa zaten almazdım, tek tük çıkıyor ona da bir şey yapamıyorsun sıkıntıda çıkarmıyor zaten.

O da çıkmaz. Tam olarak ayarları yapmamışsınız galiba.

arkadaşlar peki huawei p70 ultra tercih edilebilirmi ?

Honor magic 6 Pro alınabilir mi?

1 yıldır düz IP15 kullanıyorum ve bu kadar para verip karşılığını alamadığım için telefonumu başlıktakilerden biriyle değişmeyi düşünüyorum düşüncem S24 Ultra'dan yana yazılımdan dolayı çünkü Xiaomi güven vermiyor. YT de test videolarında da donduğunu gördüm ama kağıt üstünde de Xiaomi 14 Ultra daha iyi gibi.

( Kamera ve sosyal medya performansı dikkat edeceğim ilk şey )
Xiaomi 14U performans ve kamera olarak S24U'dan bir tık daha önde. Yazılım ve arayüz olarak S24U daha önde. S24U'nun tasarımı sizi rahatsız edebilir, mağazaya gidip inceleyin iki telefonun hissiyatını ve tasarımını. Eğer S24U rahatsız etmezse tercihinizi S24U seçin. Rahatsız ederse Xiaomi 14U. İki cihaz da üzmez. Ben epey bi Xiaomi Mi 13 ve Mi 12 kullanmıştım ve gayette kasma ve donma gibi şeyler olmadan götürmüştü beni. Reklam falan vermiyor bu arada Mi serisinde. Yazılımı da kötü değil sadece Samsung'un gerisinde. Bazı bal kabakları Mi serisi ile Redmi serisini aynı kefeye koyuyor. Onları dinlememeni tavsiye ederim dostum.

Son düzenleme:
S24 Ultra aldım fakat 4K 60 FPS OIS aktif edemedim bir türlü kendi kendine aktif olmuyor kamera ayarlarındada öyle bir seçenek yok yardımcı olurmusnuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı