S24 Ultra vs iPhone 15 Pro Max

Bütçe
75000-120000
İki cihazda birbirine denk sayılır bu noktada iOS mu Android mi istediğinize bağlı. Değer kaybetmemesi açısından 15pm tercih eder IP16 serisi veya S25 serisi çıktığında 15pmyi satar üstüne az para koyar yeni modele geçerdim.

Kapitalist rüzgarlarına kollarını açıp dalan NPC'ler görmüşem üstü de Epeyde onu önerebilermişem.

5s, 6S ve J5 kullanan kişiler gene forumda doluşmuş, yapabilecek ne var? Hiçbir şey.

Tavsiyem birisine çuval vergi ödeyeceğine ikisini kaçak alman.

Son düzenleme:
Şubat ayında olacak senaryoyu söyleyeyim size. 120K bütçeniz de varmış o günkü döviz kuru ne olur bilinmez ancak şunu net biliyoruz iPhone kanadında: O günün 16 Pro Max'i ile 15 Pro Max'inin sıfırları aynı para olacak. Çünkü Apple'da bir Pro serisi cihaz 1 sene üretiliyor sonra üretimi duruyor karaborsa oluyor bizim ülkede. Her neyse direkt eleyin 15 Pro Max'i.
Şubat ayında da S25U gelecek. Yani bugün 60K S24U varsa ülkemizde felaket senaryosu yazan tayfa gelmeden söyleyeyim hiç de öyle S25U 150-200K falan olmayacak beklenen döviz kuru ve ekonomideki gidişatımız böyle olursa. O yüzden sizin şu anki bütçeniz hem 16 Pro Max'e hem de S25U'ya yetecek düzeyde. Bu sorduğunuz cihazları (S24U, 15PM) bence almanızın anlamı yok. Şubat ayında her iki yeni cihazı da gördüğümüzde son kararı verin ve konu açın derim.
Katlanan telefonların ekran sorunu var halen daha riske girmek sizin elinizde. Çok özel olmazsa olmaz değilse sizin için bence hiç gereği yok. Aşırı değer kaybediyor zaten kaldı ki Fold6'da Fold5'e nazaran gelişme hiçbir şey yok gibi. S serisi Samsung seçmek daha mantıklı derim.

Normalde koyu Samsung fanboyuyum. Direkt ne olursa olsun Samsung'u seçerdim ama bu karşılaşmada Samsung'un benim gözümde kaybettiği tek ve en önemli konu kesinlikle tasarım. Ultra modellerinin özellikleri mükemmel ötesi ama gel gelelim ki tasarım sıfır. Ha tasarımını beğendiysen havada kap. Ben bu özelliklere rağmen Ultra tercih etmezdim. Ama gidip de IPhone'da almam. Gereksiz pahalı, paranın karşılığını vermiyor kesinlikle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı