S24 Ultra vs iPhone 15 Pro Max

Bütçe
75000-120000
Bunları böyle ölçeklendirmek saçma. Çünkü yeterli bir işlemci, birçok işi görüyor ama kendini yoldurmak istiyorsanız orası başka yada ortamlarda hava atmak istiyorsanız.
Elbette dediginiz gibi sirf hava icin alanlar vardir ama boyle nitelendirmek bence cok mantiksiz. Bu Tofas ile Mercedes karsilastirmasi gibi bir sey. 6s'de uygulamaya girer ama 3 saniye beklersiniz, 15 pro max ile 1 saniye bile beklemezsiniz, kamerayi falan katmiyorum bile. 6s'i gunde 3 kere sarja takarsiniz kafeye gittiginizde acip kurcalamak yerine sarja takarsiniz. :)

Elbette dediginiz gibi sirf hava icin alanlar vardir ama boyle nitelendirmek bence cok mantiksiz. Bu Tofas ile Mercedes karsilastirmasi gibi bir sey. 6s'de uygulamaya girer ama 3 saniye beklersiniz, 15 pro max ile 1 saniye bile beklemezsiniz, kamerayi falan katmiyorum bile.
Gün sonunda bir şey fark etmeyecek benim için. 3 sn. hiç ama iPhone 6S hızlı açıyor. Apple fazla kıyak geçmiş buna. Mesela XS ile X arasında böyle fark yok yada 12-13, 13-14.

Diyeceğim o ki telefona çok para vermek aşırı gereksizdir. Alacak için de Apple öneririim.

Merhaba arkadaşlar, uzun bir süre güzel bir telefon almak için para biriktiriyordum ve 15 Pro Max gibi bir telefonu rahatça alabilecek bir para biriktirdim. iPhone 15 Pro Max ve Samsung S24 Ultra arasında kaldım. Şubatta bu telefonlardan birini almayı düşünüyorum. Zaten şu an mevcudumda bir telefon var fakat oynadığım oyunlarda maksimum performansa ermek için güzel teknik özellikleri bulunan ve beni 5 ila 7 sene kolayca götürecek bir telefon arıyorum. Bütçemi biraz daha artırıp Z fold 6 alabilirim ama ne kadar doğru bir karar vermiş olurum bilmiyorum. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler.

16 Pro Max aldım arkadaşlar teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı