S24+ vs iPhone 13

Rysaek

Decapat
Daha fazla  
S24+ ve iPhone 13 arasındayım TikTok videolari direksiyon storyleri için hangisi tercih edilir? Gece çekimi de önemli bir husus tabii ki gece videolar çekeceğim kaliteli olması lazım. Sadece video olarak değil fotoğraf anlamında da kaliteli olmalı gece çekimi dahil. Çok kararsız kaldım.

Son düzenleme:
S24+ ve iPhone 13 arasındayım TikTok videolari direksiyon storyleri için hangisi tercih edilir? Gece çekimi de önemli bir husus tabii ki gece videolar çekeceğim kaliteli olması lazım. Çok kararsız kaldım.
S24 Plus hocam ben apple cıyım ama doğruya doğru S24 Plus çok çok daha üstün bir cihaz Ayrıca son nesil yapay zeka entegresi 4K Ekran ve 120 Hz desteği ile mükemmel bir cihaz gerçekten beni bile etkileyen bir cihaz. 13 Yakında desteği bitecek bir telefon kıyaslama yapılamayacak bir karşılaştırma

S24 Plus al.

Ayrıca işlemci bakımındanda daha üstün.

S24+ ve iPhone 13 arasındayım TikTok videolari direksiyon storyleri için hangisi tercih edilir? Gece çekimi de önemli bir husus tabii ki gece videolar çekeceğim kaliteli olması lazım. Çok kararsız kaldım.

Hiç mantıklı bir karşılaştırma değil S24+ bu yıl cihazı 15 ile karşılaştırmanız gerekir böyle sorarsanız tabii ki de S24+ eşit bile değiller ama 15 derseniz bana kalsa 15.

S24 Plus hocam ben Apple'cıyım ama doğruya doğru S24 Plus çok çok daha üstün bir cihaz ayrıca son nesil yapay zeka entegresi 4K ekran ve 120 Hz desteği ile mükemmel bir cihaz gerçekten beni bile etkileyen bir cihaz. 13 yakında desteği bitecek bir telefon kıyaslama yapılamayacak bir karşılaştırma.

S24 Plus al.

Ayrıca işlemci bakımındanda daha üstün.

Evet bu arkadaş haklı 13 le normaldede eşit değiller.

Hiç mantıklı bir karşılaştırma değil S24+ bu yıl cihazı 15 ile karşılaştırmanız gerekir böyle sorarsanız tabii ki de S24+ eşit bile değiller ama 15 derseniz bana kalsa 15.

Evet bu arkadaş haklı 13 le normaldede eşit değiller.

Fiyat anlamından baktım olaya çıkış tarihine hiç dikkat etmedim.

Fiyat anlamından baktım olaya çıkış tarihine hiç dikkat etmedim.

Anladım zaten fiyata baktığınız dediğimiz gibi hiç mantıklı bir karşılaştırma değildir sorunun cevabı Apple fanboyu gelmedikçe tabii ki de S24+

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı