S24+ vs iPhone 13

Anroid gayet iyidir. 1.4 sürümünden beni anroid kullanırım. Amiral gemisi kullandığım bütün cihazlar yağ gibi akıyordu. Kullandığın cihaz önemli. Asla donam kasma ya da format istemedi. Yavaşlamadı. 5 yıl hiç formatsız S10 S6 kullandım s 20 kullandım.

Orta ve düşük seviye telefonlar yüzünden anroidin çok hakkını yediler.
Android farklı cihazlarda çalıştığı için sosyal medyada asla stabil olmuyor. S24'ün ana kamerasında elinin kirini bile net çekerken TikTok, Instagram gibi uygulamalarda telefonun kamerasını J2 kullanıyormuş gibi bozuyor.

Benim sosyal medya kullanımımda bariz bir şekilde eskiye göre düzeltilmiş bir stabilizasyon vardı ama başka bir IPhone'la karşılaştırma şansım şu anda yok o yüzden IPhone'un sosyal medya stabilliği hakkında çok yorum yapamayacağım yine de kamera, performans, güncellik, batarya, ekran, uzun vade kullanım gibi yönlerde S24 Plus iPhone 13'ün Havada karada üzerinden geçer ikisi aynı kulvarda olan karşılaştırılacak cihazlar değiller iPhone 13 S23 ya da S24 ile bile zor başa çıkarken S24 Plus ile karşılaştırılmak iPhone 13 için övgüdür.

Benim sosyal medya kullanımımda bariz bir şekilde eskiye göre düzeltilmiş bir stabilizasyon vardı ama başka bir IPhone'la karşılaştırma şansım şu anda yok o yüzden IPhone'un sosyal medya stabilliği hakkında çok yorum yapamayacağım yine de kamera, performans, güncellik, batarya, ekran, uzun vade kullanım gibi yönlerde S24 Plus iPhone 13'ün havada karada üzerinden geçer ikisi aynı kulvarda olan karşılaştırılacak cihazlar değiller iPhone 13 S23 ya da S24 ile bile zor başa çıkarken S24 Plus ile karşılaştırılmak iPhone 13 için övgüdür.

Şimdi hangisini alırsam ileride telefon değiştirmek için sattigimda daha iyi fiyata gider. Çok da önemli değil zaten S24Plus alırsam rahat bir 4 sene kullanmayı düşünüyorum ama iPhone için aynı şeyi söyleyemem 1 2 sene maksimum.

Şimdi hangisini alırsam ileride telefon değiştirmek için sattigimda daha iyi fiyata gider. Çok da önemli değil zaten S24Plus alırsam rahat bir 4 sene kullanmayı düşünüyorum ama iPhone için aynı şeyi söyleyemem 1 2 sene maksimum.

2 sene sonra iPhone 13 şuanın iPhone 11 gibi bir piyasasına sahip olur. Oradan örnek alabilirsiniz. S24+ alırsanız en az 5 yıl kullanırsın ama 2.eli iPhone kadar aktif değil.

20 yıldır iPhone kullanıyorum. Bastıra bastıra 3000 defa söyledim insanlara. Pro hariç almayın,aldırmayın. 60 hz telefona gidip o kadar para vermeyin. iPhone'un amacı zaten pro aldırtmak gibi bir şey. S24+ tabiki de. Satmayacaksan,kar maksatlı düşünmüyorsan samsung tabi ki. Ama illa satıcam,zamanla satarken değer kaybetmesin. 60 hz vs önemli değil diyorsan,illa iPhone diyorsan 13'ü al.

2 sene sonra iPhone 13 şuanın iPhone 11 gibi bir piyasasına sahip olur. Oradan örnek alabilirsiniz. S24+ alırsanız en az 5 yıl kullanırsın ama 2.eli iPhone kadar aktif değil.

Bende öyle düşünüyorum ama arkadaşlarım bir Apple fanboyu olduğu için kafamı allak bullak etmeyi başardılar yani.

Bende öyle düşünüyorum ama arkadaşlarım bir Apple fanboyu olduğu için kafamı allak bullak etmeyi başardılar yani.
İphone 13 S24 plus la karşılaştırılamaz bile. Arkadaşlarınız 13 tercih edip iki sene sonra yavaşladı diye ikinci elde birine kakalamaya çalışabilirler. Ama siz bu hatayı yapmayın S24+ 2K OLED Ekran ve üst düzey kamera performansı exynos 2400 ve 6 sene güncelleme garantisiyle sizi fazlasıyla tatmin edecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı