S24 vs iPhone 15'te 15'i seçmek mantıklı mı?

3 yıl sonra yeni telefona geçmek zorunda kalıyorsunuz, benim kuzenim neredeyse 9-10 yıldır Apple kullanıyor ve sadece 1 kez telefon değişti ilk Apple telefonu da iPhone 5S di.
hocam uzun kullanırım diyosan Zorla iphone 15 pro al istediğin kadar kullan :D Ben şahsen aldım ama 2 sene sonra bunu satar iphone 17 pro ya geçerim örneğin. düz 15 konusundada 60hz ilerde her telefon 120hz olacak uzun kullanımda 60 hz pişman eder diyosanız bence eder ama haricinde düz 15 te canavar

Biraz daha çıksanız S24 Ultra bile alabilirsiniz. Şu an genel olarak daha iyi bir telefon yok S24 Ultra'dan bence. O sebeple memnun kalmama ihtimaliniz yok gibi. Fakat illaki iPhone istiyor ve 60 Hz ekranı sorun yapmayacaksanız her türlü gideri var 15'in de.

Biraz daha çıksanız S24 Ultra bile alabilirsiniz. Şu an genel olarak daha iyi bir telefon yok S24 Ultra'dan bence. O sebeple memnun kalmama ihtimaliniz yok gibi. Fakat illaki iPhone istiyor ve 60 Hz ekranı sorun yapmayacaksanız her türlü gideri var 15'in de.
Bencede hocam ama şahsen s24 ultra yerine iphone 15 pro alırım

Hocam uzun kullanırım diyorsan zorla iPhone 15 Pro al istediğin kadar kullan :D ben şahsen aldım ama 2 sene sonra bunu satar iPhone 17 Pro'ya geçerim örneğin. Düz 15 konusundada 60Hz ileride her telefon 120Hz olacak uzun kullanımda 60 Hz pişman eder diyosanız bence eder ama haricinde düz 15'te canavar.

Bazıları piyasası için alıp 2-3 yıl sonra satıyor ama çok uzun yıllar kullananlar da var çünkü iPhone her türlü götürüyor.

Bazıları piyasası için alıp 2-3 yıl sonra satıyor ama çok uzun yıllar kullananlar da var çünkü iPhone her türlü götürüyor.
götürür hocam hala 6s kullanan arkadaşlarım var :D. İphone 15 zaten yıllar boyu götürür ama 60 hz ilerde rahatsız edebilir sağınız solunuz 120 hz kaynayacak çünkü :D

Gönlümün IPhone'dan yana olmasının sebebi 6 yıllık Android kullanıcısı olup 2 telefonumdan da hiç verim alamamam.
Hangi android cihazlari kullandiniz?

24 Ultra daha iyi olsa da biraz kişisel tercihe de dayanıyor bu. 15 Pro da harika bir cihaz çünkü.
Bataryasi cok kotu hocam, ilk zamanlar 1 gunu cikarir fakat sonradan sarja bagimli eder, pro max deseniz elbette.

Bencede hocam ama şahsen s24 ultra yerine iphone 15 pro alırım
62k civarina s24 ultra 512 gb bulabilirken, 15 pro 128 gb 70k civarinda dolaniyor, almisken 256 almak lazim zaten pro serisi oldugundan dolayi 75k civarina geliyor fiyat, fiyat dengi degiller ki.

Bataryasi cok kotu hocam, ilk zamanlar 1 gunu cikarir fakat sonradan sarja bagimli eder, pro max deseniz elbette.
15 Pro harika, 15 Pro Max ve S24 Ultra da mükemmel cihazlar. Küçük ekran sevenler daha çok Pro'yu alıyorlar. Batarya benim için de sorun olurdu, bu yüzden de almazdım zaten.

katılıyorum iphone 15 pro sahibi olarak 20-80 kuralına uyuyorum ben günde 2 kere sarj ediyorum ama sürekli ekrana bakıyorum ortalama 8-9 saat

15 Pro harika, 15 Pro Max ve S24 Ultra da mükemmel cihazlar. Küçük ekran sevenler daha çok Pro'yu alıyorlar. Batarya benim için de sorun olurdu, bu yüzden de almazdım zaten.
Bende sirf pro'nun bataryasi kotu diye pro max almistim, disari kullaniminda pro serilerinin boyutu mukemmel.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı