1) ekran parlaklığı 2500nit olan s24+ kullanan ben bile dışarıda sorun yaşayabilirken 1500 gerçekten yeterli mi ?
2) parlaklık yeterli diyip 240hz touch screen demişsin ekran parlaklığı tocuhscreenden daha farkedilir durum.
3) ekran kalitesi olarak dxo mark sitesinden bakabilirsin arasında %1-2 fark var öyle kağıt üzerinde şöyle renk uzayı var diye ekran kalitesi ölçülmüyor.
4) Kamera konusunda haklısın ama ikisinin de ana kameraları eşit yine dxoMark'tan bakabilirsin. 0.6x kamerası veya 3x kamerası biraz kırpılmış diye telefon tercih edilmez.
5) evet kırılmaz camı daha iyi ama s24'fe deki cam da üst düzey bir cam arkadaş ekran koruyucuz ve kılıfsız kullanacaksa düşünebilir.
6) işlemci, batarya, güncelleme 3ünde de s23'ü yok ediyor. hadi mobil veride geride olsun, full mobil veri kullanımında verimlilik oalrak aynı yerde olsunlar ama s24 fe yine de daha büyük pile sahip.
7) yani 240hz touch screeni öne sürüp 1500 nit parlaklık yeter diyip fazladan 3 yıl android güncellemesini, %10'a yakın daha güçlü işlemciyi ve fazladan pili öylesine özelliklermiş gibi yazmışsın. testlerde exynos ile olan farkalrına bakabilirsin.
8) hangi verdiğim bilgiler yanlış onu da belirtirsen sevinirim
9) arkadaş karar versin
-daha iyi touch screen 300nit düşük ekran parlaklığı, aynı kamera, daha düşük 0.6x ve 3x, biraz daha iyi ekran camı ve bunalr için 5k fazladan vermek mi
Hangisi daha önemli