S25 beklenmeden S24 alınır mı?

Bütçe
35k
Ben s24 plus kullanıyorum. Her açıdan memnunun. Tavsiyem s25 beklemen, exynos bile gelse s25 beklemen daha iyi olacaktır, tabii fiyatlar üzebilir. Ek olarak s23 bu fiyata yüzüne bakılacak cihaz değil. S24 fe alırım ama s23 almam. Millet snapdragon ağbi diye diye s23 öneriyor da. Güç olarak, pil ömrü olarak, güncelleme süresi vs derken her konuda exynos ve s24 serisi daha önde. Exynos diyince insanlar tetikleniyor hala çözemedim neden :D. S25 beklemek istemezsen de s24 fe öneririm s24 fe de çoğu konuda s24 ile aynı fakat fiyat olarak çok daha ucuz. Telefonu şimdi alıyor olsaydım s24+ yerine s24fe alırdım
S24 Fe S23'ün yerine tercih edilmez. Birisi amiral gemisi diğeri kırpılmış hali.

Bence S25 beklenmeli, Samsung her yıl telefonları Türkiye pazarında bir tik daha ucuza satmak için önceki modelin fiyatını düşürüp yeni modeli eski modele yakın bir fiyata satıyor, S25 serisi tanıtıldığında S24 29-30 bantlarına düşer S25 35-36 bantlarında olur. Benim kanaatimce beklenmeli.
Samsung Türkiye'de ucuza satıyor fakat s24 ve tab s10 gelmeden önce s23 ve s9 serisine zam geldi o yüzden pek katılmıyorum. hatta şu an bile s24 fiyatları fırladı. 24 30k'nın altına kadar düşmüştü hatta 2 hafta önce 30-32k'ya satılıyordu şimdi ise 37k :D eğer 2 hafta önce olsa s24 alınır derdim fakat şu an beklenmeli. Yapacak bir şey yok En mantıklı seçenek beklemek 32k olsaydı s24 alınırdı 37k'ya hiç sanmıyorum.
2500 ile de gelebilir. S24 alınır.
E 2500 gelse ne olacak adamlar hatalarını düzeltip güzel işlemci yapmış. 2400den daha iyi geleceği kesin her şekilde fiyat uygunsa alınır.
S24 Fe S23'ün yerine tercih edilmez. Birisi amiral gemisi diğeri kırpılmış hali.
Hangi açıdan geçemez söyle de o amiral bu kırpılmış amiral diye isimler üzerinden cihaz değerlendirmeyelim.

Samsung Türkiye'de ucuza satıyor fakat s24 ve tab s10 gelmeden önce s23 ve s9 serisine zam geldi o yüzden pek katılmıyorum. hatta şu an bile s24 fiyatları fırladı. 24 30k'nın altına kadar düşmüştü hatta 2 hafta önce 30-32k'ya satılıyordu şimdi ise 37k :D eğer 2 hafta önce olsa s24 alınır derdim fakat şu an beklenmeli. Yapacak bir şey yok En mantıklı seçenek beklemek 32k olsaydı s24 alınırdı 37k'ya hiç sanmıyorum.

E 2500 gelse ne olacak adamlar hatalarını düzeltip güzel işlemci yapmış. 2400den daha iyi geleceği kesin her şekilde fiyat uygunsa alınır.

Hangi açıdan geçemez söyle de o amiral bu kırpılmış amiral diye isimler üzerinden cihaz değerlendirmeyelim.
Ekran özelliklerden, işlemciye ana kamera hariç diğer kamera özelliklerinden, ekran çerçeve orandan tasarım çizgisine vs. bu çoğu için minik olan detaylar zaten bu sınıfı belirliyor. Normalde yazmayacaktım epey youtubedan daha net sonuçlar çıkıyor zaten.

Ekran özelliklerden, işlemciye ana kamera hariç diğer kamera özelliklerinden, ekran çerçeve orandan tasarım çizgisine vs. bu çoğu için minik olan detaylar zaten bu sınıfı belirliyor. Normalde yazmayacaktım epey youtubedan daha net sonuçlar çıkıyor zaten.
S24fe vs s24:

1)Ekran çözünürlüğü ve ekran teknolojisi aynı. S24fe daha parlak ve daha büyük ekrana sahip
2) S24fe'nin işlemcisi en basit anlamda net bir şekilde s23 daha iyi. neden hala s23 işlemcisi savunulduğunu hala çözemedim. Ayrıca batarya dışında s24fe'nin enerji verimliliği daha iyi. hala snapdragon çok iyi exynos kötü diyorsunuz exynos 2400 enerji verimliliğinde ve güç olarak gen 2'yi ciddi geçiyor. exynos 2400'lü düz s24'ün bile pil süresi s23'ten daha iyi :D
3) s24'fe daha büyük batarya (s23-3900mah, s24fe 4700mah) yukarıda belirttiğim gibi aynı pil kapasitesindeki s23 ve s24 arasında s24 %10 daha uzun pil süresine sahip. exynos 2400, 8 gen 2 den daha verimli.
4)s24fe kamerası daha iyi
5) s23 4 yıl android güncellemesi, s24 fede 7 yıl android güncellemesi veriyor.
6) s24fe'nin çerçeveleri biraz daha büyük

Yani dediğin gibi epey'de ve youtube'de daha net sonuçlar çıkıyor bunları bilmene rağmen insanları yanlış yönlendirmeyelim. s24 fe çerçeve dışında her konuda daha iyi olmasına rağmen 5k daha ucuz. sırf işlemci farkı veya sadece güncelleme için bile s24 fe tercih edilir. her şeyi aynı olsa fiyatı daha ucuz :D
S25 serisinin base modeli bile 50bin olacaktır diye tahmin ediyorum. Beklesenizde pek umut yok.
Şu an fiyatlar zaten arttığı için 2 hafta önce 30-32k olan s24 128 gb şu an 37k. o yüzden beklenmeli bence. s25 çıkış fiyatı görülüp ona göre internet fiyatının düşmesi beklenebilir veya s24 alınabilir.

Son düzenleme:
S24fe vs s24:

1)Ekran çözünürlüğü ve ekran teknolojisi aynı. S24fe daha parlak ve daha büyük ekrana sahip
2) S24fe'nin işlemcisi en basit anlamda net bir şekilde s23 daha iyi. neden hala s23 işlemcisi savunulduğunu hala çözemedim. Ayrıca batarya dışında s24fe'nin enerji verimliliği daha iyi. hala snapdragon çok iyi exynos kötü diyorsunuz exynos 2400 enerji verimliliğinde ve güç olarak gen 2'yi ciddi geçiyor. exynos 2400'lü düz s24'ün bile pil süresi s23'ten daha iyi :D
3) s24'fe daha büyük batarya
4)s24fe kamerası daha iyi
5) s23 4 yıl android güncellemesi, s24 fede 7 yıl android güncellemesi veriyor.
6) s24fe'nin çerçeveleri biraz daha büyük

Yani dediğin gibi epey'de ve youtube'de daha net sonuçlar çıkıyor bunları bilmene rağmen insanları yanlış yönlendirmeyelim. s24 fe çerçeve dışında her konuda daha iyi olmasına rağmen 5k daha ucuz. sırf işlemci farkı veya sadece güncelleme için bile s24 fe tercih edilir. her şeyi aynı olsa fiyatı daha ucuz :D

Şu an fiyatlar zaten arttığı için 2 hafta önce 20k olan s24 128 gb şu an 37k. o yüzden beklenmeli bence. s25 çıkış fiyatı görülüp ona göre internet fiyatının düşmesi beklenebilir veya s24 alınabilir.
Ekranın sadece nit değerlerlerine bakmanıza gerek yok 1500 ve üstü gayet yeterli onun harici S23'ün ekranı daha dolu (240 Hz Screen Touch Response, DCI-P3 Renk Uzayı, Corning Gorilla Glass Victus 2, Corning Gorilla Glass Victus 2 Arka Kapak) kamerası daha iyi falan değil ana kameralar aynı diğer yardımcı kameralar kırpılmış diyafram vs. hep farklı her konuda yanlış bilgiyi siz veriyorsunuz. S24 Fe'nin batarya ve güncelleme hariç önde olduğu bir konusu yok. Son olarak işlemci olarak ben exynos ile ilgili yorum yapmadım. Exynos kağıt üstünde evet iyi ama netice olarak mobil veride hala çok geride alan arkadaş full wifi ile kullanacaksa amenna ama mobil veride yoğunlukta kullanancaksa SD'den hala geride.

Ekranın sadece nit değerlerlerine bakmanıza gerek yok 1500 ve üstü gayet yeterli onun harici S23'ün ekranı daha dolu (240 Hz Screen Touch Response, DCI-P3 Renk Uzayı, Corning Gorilla Glass Victus 2, Corning Gorilla Glass Victus 2 Arka Kapak) kamerası daha iyi falan değil ana kameralar aynı diğer yardımcı kameralar kırpılmış diyafram vs. hep farklı her konuda yanlış bilgiyi siz veriyorsunuz. S24 FE'nin batarya ve güncelleme hariç önde olduğu bir konusu yok. Son olarak işlemci olarak ben Exynos ile ilgili yorum yapmadım. Exynos kağıt üstünde evet iyi ama netice olarak mobil veride hala çok geride alan arkadaş full Wi-Fi ile kullanacaksa amenna ama mobil veride yoğunlukta kullanancaksa SD'den hala geride.

Hocam mobil veri olarak da Wi-Fi olarak da performans olarak da S24 FE S23'ten iyidir ve nit değeri olarak eğer güneşli bir şehirde yaşıyorsanız yazın 2000NIT bile yetersiz kalabiliyor bazen. Hem S24 serisinin HBM nit değeri S23 serisinin neredeyse maksimum nit değerinden fazla. Ekran parlaklığı konusunda S23 serisi iyi değil. Orada yanlışınız var.

Hocam mobil veri olarak da Wi-Fi olarak da performans olarak da S24 FE S23'ten iyidir ve nit değeri olarak eğer güneşli bir şehirde yaşıyorsanız yazın 2000NIT bile yetersiz kalabiliyor bazen. Hem S24 serisinin HBM nit değeri S23 serisinin neredeyse maksimum nit değerinden fazla. Ekran parlaklığı konusunda S23 serisi iyi değil. Orada yanlışınız var.
Mobil veri olarak pil tüketiminde geride. Nit harici yazdım zaten hocam (S23 serisi 1750'ye kadar çıkabiliyor).

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı