Kagit uzerinde s24 ultra bile 16pm nin önünde. S25 ultrada bu farki bir hayli acacak gibi duruyor eger bir kronigi cikmazsa.Haziran'da telefon alacağım. Hangisini almamı önerirsiniz? Ve neden önerirsiniz?
Haziran'da telefon alacağım. Hangisini almamı önerirsiniz? Ve neden önerirsiniz?
Haziran'da telefon alacağım. Hangisini almamı önerirsiniz? Ve neden önerirsiniz?
Bütçemde sorun yok. Allah nasip ederse bu sene üniversiteye geçeceğim bu sebeple kalemi beni cezbediyor. 5 yıl kadar kullanma planım var. Herhangi bir ekosistem içerisinde değilim. Ekosistem kurma planım yok aslında.Öncelikle önermek için birkaç bilgiye ihtiyacım var ağırlıklı olarak telefonu ne için kullanırsınız, kaç yıl kullanma planınız var, bütçeniz nasıl ekosistem içinde misiniz ya da ekosistem kurabilir misiniz/kurmak ister misiniz?
Bütçemde sorun yok. Allah nasip ederse bu sene üniversiteye geçeceğim bu sebeple kalemi beni cezbediyor. 5 yıl kadar kullanma planım var. Herhangi bir ekosistem içerisinde değilim. Ekosistem kurma planım yok aslında.
Bütçemde sorun yok. Allah nasip ederse bu sene üniversiteye geçeceğim bu sebeple kalemi beni cezbediyor. 5 yıl kadar kullanma planım var. Herhangi bir ekosistem içerisinde değilim. Ekosistem kurma planım yok aslında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.