Apple için ekosistem var mı ya da ekosistem kurma planınız var mı? iOS da mutlu musunuz Android denemek gibi bir hevesiniz var mı?
Günlük kullanıcı için iki telefonda iş görür. Kamera olarak şunları bilmen gerekiyor, iPhone özelliklerde video çekimlerinde aşırı sarı çekiyor, Samsung da ise sosyal medyaya fotoğraf yüklerken görüntüde sorunlar oluşabiliyor. (bu sorun çözüldü olarak bilgi paylaşan çok fazla insan var ama S24+ cihazımda hala sorun devam etmekte.)
Ben iOS Android'den daha iyi ve stabil olduğu için 16 Pro Max tercih ederdim.
16 pro max alin bence, aksiyona gerek yok. Bu arada iki cihazda cok iyi fakat o butcelere ciktiktan sonra isletim sistemi icin 16 pro max secerim.İki telefon arasında kaldım. Genel olarak iPhone kullanıcısıyım. Siz olsanız hangisini alırdınız?
Ekosistem sayılır mı bilmem ama Air pods var. iOS da mutluyum fakat Samsung'u da öven çok merak etmedim değil.
Açıkçası mutluysanız devam edin derim iki telefon da çok iyi telefonlar birbirlerine üstün olduğu noktalar mevcut gelip birisi diğerinden çok iyi biri diğerini tokarlar, tek atar diyenlere aldırış etmeyin özellikten daha çok işletim sistemine para veriyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.